Musabnannesi Zamanı değil biliyorum kusuruma bakmayın özür dileyerek sormak istiyorum e bebekte 12 Şubat molfix bebek bezlerinde indiirm olucaktı neden göremiyorum sepete ekleyince düşmüyor sabahtan beri bakıyorum
Musabnannesi ysfmommm Allah Allah sepetimde bez görünüyor stok var ama indirim yok İnan anlamadım bende
EfBiCo whitechocolatemochaa uygulamada vardı. Ben aldım ama geri iptal ettim. Amazonda daha uyguna var çünkü
EfBiCo Musabnannesi amazonda molfix daha uygun kızlar. E bebeğin indirimli halimdende uygun. 128li(3 no) 285₺ aldım. Hemde molfixin pıre&soft e bebekte 80lisi(2 no) 150₺ ve pure soft değil.
Musabnannesi EfBiCo 5 numara arıyorum amazona baktım ben mi anlayamadım pahalıydı indirim falan da yoktu eğer bakma ihtimaliniz varsa 5 numara uygunsa bağlantıyı atabilir misiniz rica etsem
gulay-34 Musabnannesi bende bekliyordum gününden de emindim ama girmedi indirime 27 Şubat’ta da var sanırım listeye de girilmiyor bende artik
EfBiCo Musabnannesi belki yüksek bumaralarda daha çok indirim vardır. Onu bilmiyorum. Ama bakarım tabiki e bebekte neladardı.
Musabnannesi EfBiCo normal mavi paket canım standart molfix aradığım numara 5 sepete ekledim düşmedi anlayamadım hesap mı açmam lazım Amazon da hiç sipariş vermedim oradan
Nazikomom Musabnannesi Milletçe yaşadığımız olağanüstü üzücü durumdan dolayı stoksuz kaldıkları için tedarik süreci aksamış ve bez kampanya iptal edilmiş.
Musabnannesi Nazikomom anladım şimdi aydınlattığın için teşekkür ederim olsun en doğru kararı vermişler bol bol gönderilsin eksiksiz kalmasın bebekler zaten yeterince acı yaşandı 😞
Nazikomom Musabnannesi ne yaptım sanki ne demek, hepimiz çok üzgünüz. Allahım yardımcıları olsun 🙏🏻yaralar en kısa zamanda sarılır inşallah 🙏🏻 😔
oglumubeklerken Musabnannesi şu an malum sebepten ötürü bazı ürünlerin indirim gününe stok tedariği olamayacağı için o ürünlerin indirimi iptal edildi diye birsey okumuştum ebebek uygulamasında