Ayca009 Ayca009 800 TL yatak ile verilecek Titreşimli sallanan müzikli 300 Reflu yatağı 120 Anne yanı 120
Arasinannesiyim Satmak yerine keske depremzedelere gondersenin bir depremzede olarak cok ihtiyac var cok şükür benim yok ama bebekler hep naylonlarda uyuyor
Ayca009 Arasinannesiyim keşke gonderebilsem aracı olup yardım bölgesine godecek olan varsa hemen gönderirim nereye bırakabilirim beşiği soksem alirlarmi sıfır istiyorlar kıyafetleri vs
Ikizannesi06 Ayca009 eşim Yozgat’ın bir köyünden ve dernekleri ne olursa alıyor inanın şuan satmak yerine gönderseniz keşke
Ayca009 Ulaştım ikinci bir açıklamaya kadar yardım almıyorlarmis AFAD tarafından şuan için kabul edilmiyormus
Evlatlarim56 Arkadaş doğru söylüyor benim ulaştığım her yer bizden sıfır olarak istedi göndereceğimiz herşeyi çünkü insanlar çok saçma sapan gönderiyorlar ve bunları ayiklayacak ne vakit var ne de ayiklamaya yetecek kadar insan var diyorlar
AliErenAyaz bulunduğunuz şehre gelenlerin çok eksiği vardır. sınırlı eşya ile geliyorlar. belediyeyle görüşüp öyle verebilirsiniz hatta direk aileye bile götürebilirsiniz
Shewolff Ayca009 eşim kaymakam koruması ve oradan buraya aşırı gçö var Yozgat sorgunda yaşıyorum eşim askerî personel normalde ama kaymakam bey koruma olarak yanına aldı eğer yardım etmek isterseniz burada ihtiyacı olan ailelere verebilirsiniz size videosunu fotoğrafının atarım yerine ulaştı diye 🥰🙏