Hulya-06-32 evet kuru ciltli atopik dermatit gibi benim oğlumda da var, yukarıda arkadaşın dediği şeyleri yapın benim de artı olarak söyleyeceklerim banyosunda liflemeyin vucudunu elinizle köpürtün durulayın ve banyo süresini kısa tutun 4-5dkyı geçmesin. Çıkartınca bütün vucudunu nemlendirin atopicontrol kremleri ile. Bunlar mustela laroche posay bioderma vesayre bu kremlerden deneyerek bebeğinize en iyi geleni bulmalısınız. Günde iki kere nemlendirin bu kremlerle tüm vücudunu sabah akşam. Bütün temizlik ürünlerini yine arkadaşın dediği gibi katkısız temiz içerikli kullanın. Şampuan vucut losyonu deterjan ıslak mendil gibi. Bunları hep yapmanız lazım malesef hassas kuru ciltli çocuklar da bu durum hemen geçmiyor biz 3aylıkken olmuştuk 20aylığız hala devam ediyor, bu önlemler sadece hafifletiyor ama bebeklik alerjisiyse 2-3yaşında geçiyormuş inşallah öyledir de geçer tüm yavrularımızda🙏 bakalım bizde 2 yaşı bekliyoruz geçecek mi merak ediyorum. Birde bebeğinizin kakasında kan ya da mukus var mı?