melikeeomeer Fikirlerini bekliyorum kızlar sıradan şeylerden sıkıldım yakın zamanda da doğum günü var bide 😂
joyfulmom melikeeomeer eşinizin ihtiyacı olan bir şeyi alabilirsiniz şimdi siz yazınca farkettim bizimde evlilik yıldönümümüzmüş gündemden dolayı aklıma dahi gelmemiş insanın içi almiyor hediye alıp kutlamayı
Mdngny melikeeomeer linclenmeye hazır ol:) ben 14 Şubat için değil ama 22 Şubat’ta doğum günü var yazlık alışverişini yaptım erkekler ise yarar şeyleri seviyor :)
Minnossareannesi melikeeomeer 7 şubatta eşimin doğum günüydü hediye almadım yemeğe çıkaracaktım ama çıkıp yemeğe gitmeye utandık. Yemek parasıyla yardım yaptık depremzedelere. Ben hediye almayacağım, ama erkekler bence de işe yarar şeylerden mutlu oluyor parfüm kıyafet saat vs
Kizim16 melikeeomeer melikeeomeer lincler gibi olmak istemem ama ben yemek yerken bogazima takiliyor depremzedeler aklimda hep.sevgilier gununu de kutlamasan mı
gkbyza melikeeomeer bence birbirinize hediye almak yerine ikiniz de birer çocuğun eksiğini tamamlayıp hediye alabilirsiniz
melikeeomeer gkbyza elimden geleni yaptım köyde olan iki katlı evimize yerleştirdik küçük çocuk vardı kıyafetleri bezleri gıdaları hep aldık odunlarına varana kadar
melikeeomeer Deletedmom_39 ben evli değilim. Evet haklısınız herkes hepimiz üzgünüz ama hayat bir şekilde devam ediyor
Birdurummuvar melikeeomeer akıllı saat olabilir erkekler genelde teknolojik ürünlerden hoşlanıyor. Yada güneş gözlüğü veya şişme yelek de olabilir.
-erCansu- melikeeomeer ay bnmde kocamn doğum günü normalde bi ay öncesinden söylerdi doğum günüm geliyo diye ama ne o ne ben aklımıza bile gelmedi sabah kardeşm diyene kdr aylardır ne hediye ne bişi almıştm çnkü her doğum günümde ona sinir oluyodm :) gidip en sevdiği kargo pantolonlardan aldm bide geçenlerde bi yıldır aynı kemeri takıyorm insan çıktıgında bi kemer alır diyip duruyodu bide kemer aldm hem işine yarar bişeyler oldu
Fkulcu94 Feyzam_12 evet para gönderip dekontu eşine verebilirsin şu zamanda bundan daha iyi hediye yok gerçekten
Lalinn melikeeomeer deprem sebebiyle iptal ettik ama eğer yapsaydık eşim bana ve kendisine masaj hediye etmeyi planlıyordu söylemişti plan bozulduğu için
Deletedmom_110 melikeeomeer 2 eşortman 2 tşört 1 tane da mont aldım morhipodaaa çok tüzel indirim var kendime de sütyen eşortman aldım pentide indirim var çok yeter artar bile bize şükür bence bu tarz al
NaimeYilmaz https://forum.mutlubebekleriz.com/d/1270603-acilan-postlara-verilen-tepkiler Canımız annelerimiz, Lütfen rutin postlara müdahale etmeyelim. Tartışma ortamı yaratmanın kimseye faydası yok. Rutin postlara girmemenizi rica ediyoruz. Askı işlemi uygulamaktan kaçınıyoruz ama lütfen uyarılarımızı dikkate alınız. Sürekli yorum silmek zorunda kalan moderatör annelerimiz var. Lütfen bu konuda bizlere destek olun🙏
aybars1_ Sevgililer günü için değilde ben babalar günü için çok anlamlı bir hediye düşünüyorum. Fikir olur belki. Oğlumun ilk kesilen saçlarından eşime tesbih kendimede kolye yaptırıcam. Çok değerli bir hediye bizim için