Elfdmn Kızım 4 aylık oldu ve hep mız mız, uykuya direniyor özellikle akşam uykuya geçiste zorlanıyor gece 3 te mutlaka uyanıyor. bu arada damakları da çok kaşınıyor onunda huzursuzluğu oluyor.nasil Bir yol izlemem gerekiyor 🙄
Olimbonii Elfdmn Valla izlenebilecek bir yol varmi blmiyorum 4.ayina girdi hep bi mizmiz hep aglak asla susmuyor uykuya geciste zorlaniyor geceleri uyaniyor kucaktan inmek istemiyor suan 4 ay 20 günlük hala daha duzelmedi disleri asiri kasiniyor agzi akiyor
Bsraak Elfdmn 4. Ay atağı en zoru diyolar bizde ataktayız bazı günler çok huysuz oluyo sakinliği korumak stres sinir yapmamak lazım çünkü bunlar bebeğe geçiyo ben ne zaman gergin sabırsız olsam daha huysuz oluyo uykuya daha çok direniyor
FatmaKk Elfdmn benim bebekde aynı zaten kolik ve gazlıydı onlar azaldı derken atak başladı gereksiz ağlamalar hep kucakta uykuya aşırı direniyor beyaz gürültü ile uyuyoruz anca. Oda 1 saatte 1 kalkar kesintisiz daha uyumadı doğduğundan beri.
annesininkuzusuu1 Elfdmn 4 aylık oldu tam 4 gün önce aşısı vardı tanıyamıyorım bebeğimi ya artık sürekli ağlama bağırma eli ağzında salyası akıyor gündüz uykuları kısaldı stresten mi ne kabız oldu pişman oldum aşı yaptırdığıma resmen 4 gün 4 ay gibi geldi daha 1 ay var önümüzde nasıl atlatıcaz bilmiyorum 🤷🏼♀️ 😅
Olimbonii Elfdmn Etmeye çalışıyorum bazdn bitiyor sabrim ama ne yapim mecbur öyle böyle büyücek bu zamanlarda gececek diye kendimi avutuyorum 🥺😂