sedef0212 Ankara’da yaşıyorum bebeğim 2 aylık, işe başlamadan sünnet ettirmek istiyorum. Bildiğiniz önerdiğiniz doktor hastane var mı
BusrAtaa sedef0212 https://instagram.com/uzman_sunnet_klinigi?igshid=YmMyMTA2M2Y= Biz 2 buçuk aylıkken yaptırdık. Su an 10 aylığız. Klipsli oldu sünneti oğlum. 2 haftaya tamamen iyileşmişti. Çok memnun kaldık kendisinden. Tavsiye ederim 🧡
Mgf sedef0212 bizde yeni yaptırdık çarşamba günü oğlum 4 ay 10 günlükken ilgin tıp merkezinde Dr Onursal yıldız yaptı. Klips yöntemiyle yaptırdık. Klips mi dikiş mi arasında çok kaldım hatta buradada post açıp bnde bilgi almştm iki yöntem de aynı sonuca ulaştığını söyledi doktorumuz.
Hzrymn Bende bu konuyu araştırıyorum, 2 aylık bebeğim , şimdi mi daha sonra mı yaptırsam ? Yani erken mi acaba ?
sedef0212 Hzrymn bebek dönmeye başlamadan yaptırın diyor kimileri, dönmeye başlayınca daha zor oluyormuş. Kimileri de 6 aylktan sonra diyor. Ben Allah nasip ederse bu ay içinde yaptırmayı düşünüyorum
Egeege sedef0212 1000 tl idi en son arkadaşımız yaptırdı ama güncel bilmiyorum çok fais artış olmamistir sanmam
Oglum6ask Bende ankaradayım sünnet yaptırmamız lazım şurada bekleyim lokal dikişli düşünüyorum 💭 sizin fikriniz nedir doktor eski usül daha sağlıklı dedi