Mariaumay Allah rızası için akıl verin azı dişim cürümüstu o günde kırıldı bi parçası bugün agrımaya basladı şimdi zonkluyor acile gitsem cekerleemi bu dişi emziriyorum ilaçta içemiyorum bide ne hafifletir karanfil koydum olmadı
Minel-inannesi Mariaumay apse yaptiysa antibiyotik verirler emzirirken kullanilan ilaclar var endiselenmeyin kullanin iltihabi kuruyunca vakit kaybetmeden cektirirsiniz
Burcc Mariaumay kafamı duvara vurduğum anları bilirim. Diş ağrısı berbat gerçekten. Diş doktoru antibiyotik reçete eder. Hamilelerin ve emziren annelerin kullanabileceği antibiyotikler var. Bende geçen hafta başladım antibiyotiğe. Ertesi güne geçti ağrısı. Çok şükür 5 gündür yaşadığımı anladım.
hasinesoysal Mariaumay karanfil değil karanfil yağını pecete yada pamuga damlatip içine koyun bire bir yani başka birşey fayda etmiyor hamilelikte öyle dayandim
Minel-inannesi Mariaumay antibiyotikle birlikte kullanabilceginiz agri kesicide verirler bide soguk uygulama yapabilirsiniz disardan doktora gitmekte gec kalmayin ne kadar erken tedaviye baslarsaniz o kadar iyi sizin icin iltihap vucudunuza yayilmaz