Dilruba_1 Yumoşun yıkaması zor eşyalar için olan spreyini kullandınız mı? Ya da önerebileceğiniz bu tarz ürünler var mı kusma sonrası oluşan kokular için ne yapılabilir? kızımın park yatağını ne kadar silsek de koku kalıyor nasıl geçer
35lavanta Dilruba_1 Karbonat dökün bolca bekletin sonra süpürgeyle çektrin tam sonuç verirmi bilmiyorum ama deneyin isterseniz en son da beyaz sirke veya kalıp sabunla silin
AngelMotherr Dilruba_1 bolca karbonat dökün 2 gun kalsin limonla ov sıcak su ile sil yada koltuk yıkama cagircan canim
Deletedmom_68 Dilruba_1 yatak sünger kısmıysa yıkatın derim ben yıkattım yoksa geçmedi bi de bebek ya öyle ürünler kullanmasanız daha iyi olur
Dilruba_1 Mircet nasıl geçer acaba koku Normalde hiç bu tarz ürünler kullanmam ama yatak olunca silerek geçmiyor ki kusma kokusu ne kadar silsek de kalıyor spreyleri deneyeceğim mecbur 😥
Dilruba_1 35lavanta yatağın yan kısımlarında maalesef Ama beyaz sirkeyi denerim bi AngelMotherr limonlu suyu da duymuştum denerim
AngelMotherr Dilruba_1 beyaz sirke mi bilmiyorum ki bende bebek arabası oldu 1 hafta da çıktı 2 gün arayla bolca karbonat falan öyle çıktı valla dene
Dilruba_1 Deletedmom_68 yok sünger kısmına da hiç gelmedi açıkçası evet öyle olsa onu yıkatması kolay olur Hatta yaz mevsiminde olsak bu park yatağı da yıkarım hemen kurur da bundan başka bir yerde de uyuyamıyor geceleri maalesef aslında çok fazla bir yerinde yok belli bir bölgeye kustu çok az sildim ama işte içime sinmiyor kokusu sanki az kalmış gibi Limon ve beyaz sirkeyi deneyeceğim olmazsa sprey kullanırım
Dilruba_1 Deletedmom_68 yan kısmına denk geldi hatta altındaki oyun bölümüne kadar akmış fışkırarak kustu ilk defa böyle oldu Gazı vardı sanırım o an uyurken birden uyandı
Deletedmom_68 Dilruba_1 olabilir tuna da gazı olduğunda öyle fışkırarak kusuyodu yatağını yıkattım 2 kere ben o yüzden
Dilruba_1 Deletedmom_68 olmazsa 1 gün içinde yıkayıp teslim edecek bir yer bulursam vereyim evde mi yapıyorlar kuru temizleme şeklinde ?
Deletedmom_68 Dilruba_1 koltuk yıkamacıya yıkattım ama sünger kısmıydı koltuk yıkama makinesiyle yıkadı😊