Azra41 Slm kızlar bebeğimin kakasinda sümük gibi bişey oluyor kafama takıyorum ama böyle beyaz değil bu mukus dediğimiz beyaz oluyor galiba kiziminki kakasiyla aynı renk öyle mi oluyor mukus yoksa direk beyaz mi olur ? Kafamı çok kurcalamaya başladı bu başına gelen var mı ya 😏
bisenakillisinzaten Azra41 bebeğiniz huzursuz değilse cildinde döküntü kızarıklık falan yoksa tek başına mukuslu kaka önemli değil diye biliyorum
Azra41 bisenakillisinzaten poposun da pişik var sadece bide o mukus beyaz mi olması gerek yani kaka yaptığında onu tam kestiremiyorum doktora sorduğum da kakasinda beyaz mukus olmadığı sürece sıkıntı yok diyordu
melosta Azra41 bebek de başka bi sorun yoksa sırf bu yüzden gidilmez ama ishal eşlik eder. Ve ya başka herhangi sorun olursa başvurabilirsin. Bazen benim bebeğimde de oluyor bi sonra ki kaka normal oluyor
Azra41 melosta ishal oldugunu nasil anlicam ki zaten normal sulu şekilde yapıyor kakasını 😔 offf ya anne olmak çok zor neyi nasıl ayırt edicem bilmyrm 🥺 bir sıkıntısı yok gayet iyi bebişim gülüyor,uyuyor,emiyor
melosta Azra41 evet zor bir o kadar da güzel ☺️ çok sulu olur ve sık yapar. Ayrıca çocuk da huzursuz olur zaten