bisenakillisinzaten Kızım 18 aylık. iki gün önce çok az büyük çişini yapmış hiç görmeşim koku da gelmedi. Sonra pişik oldu şimdi o pişik yaraya döndü. Baya acıyor sanırım sildirtmiyor. Krem harici En hızlı nasıl geçirebilirim
Feyzosumunannesi bisenakillisinzaten Cis yapsa dahi yıkayarak sık sık altini yıkayın ve ıslak kendik kullanmayın tahriş olup daha çok kızarıyor
mavigiller bisenakillisinzaten yani kantron ya da zeytinyağı diyebilirler ama benim tavsiyem popolin omega yeşil kutulu olandan bir günde fayda görürsünüz
bisenakillisinzaten Feyzosumunannesi evet ıslak mendilden dolayı yara oldu zAten keşke ılık suyla silseymişim dedim sonradan aklıma geldi geçeseye kadar en azından elimle sileyim
agacsizkoala bisenakillisinzaten oğlum yenidoğan döneminde pişiği yaraya dönmüştü çok fenaydı doktor hametan ile travazolu karıştırıp ince tabaka halinde sürmemi söyledi bir günde etkisini gösterdi
Feyzosumunannesi bisenakillisinzaten benim kızım da pisik oldu hep altını yıkadım ve sudocrem kullandım öyle geçti
Minnakelifim bisenakillisinzaten altına sakın bez bağlamayın tek çözüm bu. Doktorun benim kızım için söylediği bunlar. Banyo yaptır altını iyice kurula hamazinc trovazal krem sür ve pijamasini giydir havalanma lazım. Bez baglarsan iyiylesmiyor. İyileştiren sonra bez bağlarsın. Ben 1 hafta böyle yaptım bebegim daha 4 aylikti. 2 günde bir sadece pijamalar için makine çalıştırdım ama çok şükür iyileşti. Altına naylon poşet veya alt açma yay yere geçmesin çişi kakasi
Leylacq Leylacq geçmezse bir iki kere daha sürün. Kortizonlu olduğu için yaraya en kolay o çözüyor diğerleri çok uzun sürüyor iyileştirmesi
Mys01-01 bisenakillisinzaten rıf 125 iğne var alıp kırın üstüne troysd hamezing ve anestol 1 pıt yaparak karıştırın 2 saate bakın nasıl geçiyor dr Prof dr onerisi 4 cocugumada uygularım
Huysuz Mys01-01 bilmiyordum.. ben içeriğine baktım cıva olduguna dair bir madde gormedım siz hangi yazıya dayanarak civa karısımı var dıyorsunuz söyler misiniz? En azından bızde okuyup bılınclenelım.
minnos004 bisenakillisinzaten sudocrem yıkadıktan sonra bolca sürün idrar da işlemiyor. İyileşir hemen
bisenakillisinzaten alparslanyy krem harici olsun istiyorum. Yaraya dönene kadar yanındaydım ıslak mendilden yara oldu sanırsam tahriş oldu