Annecilikkkk Arkadaşlar bebeğim şuan 2 buçuk aylık kırkından beri meme reddi yaşıyoruz ama sanki şu 2 gğn içerisinde saha çok yaşamaya başladık aç olsa bile zorlamamı istiyor ne yapmam gerekiyorsa ya artık yoruluyorum
Annecilikkkk Kucağıma aldığım an kıyameti koparıyor uzanarak emzirmeyi denedim bir süre onuda daha sonra anlamaya başladı yanına uzandığım an ağlamaya başlıyor nabcağımı bilmiyorum
Aybet01 Arkadasimada oyle oldugunda kasik biboranla vermis sutunu sonra tekrar memeye donmustu dene istersen bi arkadasimda ac birakmis oyle memesini kabul.etmis zor valla benimkide birakir diye odum kopuyor
Annecilikkkk Aybet01 Her yolu deniyorum ben saat tutup vermesem kendisi hiç aç olduğu için ağlamıyor hep zora başvuruyr artık ayakta emzirmeye çalışıyorum
Ela50nur Annecilikkkk youtubeye yaz eds sistemi nasıl kullanılır diye bakarsın orda iyi uyarsa sana trendyoldan emzirme sondasi diye yaz çıkıyor zaten ordam istetebilirin yazda medical varsa ordanda bulabilirsin genellikle meme reddi yaşayan bebeklerde kullaniliyo bence faydasını gorurusun bı dene istersen
Ela50nur Annecilikkkk YouTube’dan daha iyi anlarsın canim vakkit kaybetmeden bı bak istersen hem sütünde artar bebeğin emerse