tiredmom_ Laktoz intoleransı olan bebeğime ek gıda başlayacağım. Yoğurt peynir nasıl vereceğim inanın bilmiyorum bu durumda olan anneler akil verebilir mi?
Birgocmenkustuo tiredmom_ laktozsuz sut ürünleri alabilirsiniz. Benim esimin var laktoz intoleransi ve ondan dolayı laktozsuz kullanıyorum ben herseyi. Bebegimde de zaten sut proteini alerjisi olduğu için ona tamamen yasak sut ürünleri.
Ozlem2904 tiredmom_ canim 6.aya kadar benim bebegimdede vardı relactaz damla kullaniyorduk ama ek gıdaya gecince düzeldi. Ben ilk 1 cay kaşığı yigury verdim bisey olmadı. 2.gun b tatlı kaşığı yogurt 3.gun b yemek kaşığı yogurt. Şuan en sevdiği şey yogurt vw labne peyniri💕
tiredmom_ Ozlem2904 bende relactaz kullandım 4.5 ayda kestim. Şimdilik sorun yok.. Dediğiniz doğru bir deneyeyim belki bir şey olmaz devam ederim. Yorum için teşekkür ederim :)
tiredmom_ Aysegul93 herhangi bir sorun olmadı değil mi? Ben kendim süt ürünü yesem kakasında mukus oluyor da
Aysegul93 tiredmom_ bazı günler çok sık kaka yapıyor bazı günler hiç. Zaten en başından beri kilo almıyor yine almıyor zayıf bir çocuk ama doktorumuz laktozsuz flan önermedi
Aysegul93 tiredmom_ evet maalesef özellikle yemek yedikten hemen sonra kaka yapar her yemek yanında da yoğurt veriyorum o yüzden