Happy9191 Hanımlar 31 aralıkta cocugumu sunnet ettırıdm 2 ay oldu hala toparlayamadı 2 ay içinde sureklı hastalıkla ugrastık doktora goturemedım bılen varsa fotograf eklıcem yardımcı olur msnz  https://besnijdenispunt.nl/tr/s%C3%BCnnet-hakkinda/genel-bilgi/ 3 sıradakı gıbı
Aylaayla Happy9191 gayet normal bende 43 günlükken yaptırmıltın şuan 2 yaşında helen öyle sadece pembe değil rengi normala döndü ama yapısı aynı büyüdükçe değişicek endişe etmeyin bende 14 yaşında bir erkek daha var ondan biliyorum
Happy9191 AliDemirinAnnesii bilmiyrm ılk erkek cocugum kenarları derisi hala şiş gibi deri tam sertlesmedi o yuzden
1prens1prensess Happy9191 normal ben oğlumu 17aylıkken yaptırdım şuan 3 yaşında hala öyle sünnetçimiz büyüdükçe gerildikçe düzelecek dedi zaten geriye ittirirseniz eğer görürsünüz normal görüntüyü alıyor korkulacak bişey yok yani
Cennet70 Happy9191 merhaba canım kasımdada 3 aylıktı oğlum biz yaptırdık, suan hala geçmedi tırtıklı gibi et kalmış gibi şiş gibi degısık benımde ilk anneliğim bilemedim