melis94 Arkadaşlar elimde metsil , samb ve nurse bide nbl probiyotik var . Samb ve nurseyi birlikte kullansam olur mu metsili sevemedim . Probiyotikte doktorum kesin kullan dedi 3ü ağır olur mu yardımınıza ihtiyacım var :(
Egeege melis94 agir gelir bence bir probiyotik bir damla şeklinde devam etmelisiniz. Zaten nursey ve sab gaz damlasi ayni görevi
melis94 Egeege doğru evet öyle devam edeyim sabı günde 2 defa 10 damla çok değil sanırım o bitince nurseye başlasam olur mu acaba
Egeege melis94 her bir öğün için 5 damla oneriliyor sabah öğle aksam x5 gibi. İsterseniz böyle bir deneyin . Bir damlanin fayda edip etmedigini anlamak için 1 hafta düzenli kullanmak gerekiyor🤗 bence nursey ile başlayın sab a göre daha hafif o olmazsa saba geçersiniz
melis94 Egeege şu an sab kullanıyorum bu bitince nurseye geçerim olmadı . Yarım kalmasın sab ama işe yaramıyor ne yaptıysam geceleri her saat uyanıyor :( 2 ay bitti 3 ay bitince düzelir umarım
Egeege melis94 Sab aslında çok daha etkili diyorlar nurseyden bilmiyorum denemedim ama . Karnına sicak havlu ya da kiraz çekirdekli patik alırsanız belki fayda sağlar.