kezban_keles34 Azli acilde bizden kan ve röntgen istediler onlarda da birşey çıkmadi temiz çıktı carsamba gününe randevu aldım bakalım polikliniğe gidecez
kezban_keles34 Bukrelinam hala ayni Çarşamba gününd randevu aldım o zmna gidecez en erken o zmn vardı
Eftelya-29 kezban_keles34 ishal olduğuna eminmisiniz kendide patates yiyebilir haslayip verin 6 aylık mis zaten ishal sürekli olmaz mı gunde kaç kere yapıyor
kezban_keles34 Eftelya-29 5-6 kere yapıyor daha ek gıdaya geçmedim ama azar azar muz püresi vermeye başladım patatese de başlıcam veriyim hatta bugün kendim yedim bol bol muz ve patates ama geçmedi
kezban_keles34 Azli siz dedikten sonra aklıma takıldı zaten Çarşamba günü gittiğimde soylicem doktora çok teşekkür ederim geçmiş olsun sizede🙏🏻🥺
sulediz kezban_keles34 ben bol miktarda muz veriyordum patates pirinç lapası ek gıda sürecinde başladığında ama probiyotik etkisini gösterir
kezban_keles34 sulediz muz ve patates verdim geçmedi yani şuan bı etkisini görmedim ertorefest aldım entoragerminanin yan seyiymis artık o kalkmış mi ne dedi oda geçirmedi
sulediz kezban_keles34 Allah şifa versin siz muzla patatesle pirinçle beslemeye devam edin daha önemlisi susuz bırakmayın vücudunu toparlar inşallah