Gectigimiz hafta dil yaralarimin baslamasi ile faranjitimin azdigini farkettim tabii cocuga bakacak kimse olmayinca aile hekimine gitmem biraz uzun surdu. Orta dereceye gelmisti. Rennie duo ve gozum yandigi icin goz damlasi verdi aldim. Iburamin zero vermis ama onu hamileyien doktorum icmemi istememisti ayrica pasif epilepsi hastasiyim prospektuste onuda okuyunca icmedim onu. Doktorun ertesi gunu bir usume bir halsizlik hooop hosgeldin grip. Mukemmel bir yerlesimle gogsumden balgam sokuyorum. Oksuruyorum hapsuruyorum ama ilac kullanamiyorum. Neden cunku emzirmeye karsi her ilac. Bugun 1000 lik serumla b ve c vitamini aldim. Kulaklarim,damagim, bogazim gidiklanircasina kasiniyor. Oksuruk,hapsuruk ve burin akintim mevcut. Taze zencefil-bal ,toz zencefil-bal-Limon karisimi, kekik bali, pastil, ihlamur, naneli seker (pastilin yerinr sik sik almayayim diye) ama gecmiyor gecmiyor. Soguk alginligi yasayip ilac kullanan oldu mu aranizda. Devlette randevu yok. Ozel ki bulundugim sehrin ozelleri devlet gb 15 gun sonraya rancevulu calisiyor. Gecen yil hamileyimden girip bir aydir antibiyotik kullaniyorumdan cikip zorla resmen zorla baktirmistim krndime ozel hastanede. Off oyle iste. Var mi sizin oneriniz?