Ainza Merhaba kizlar bebegim8 aylik ve istemedinher seyde. Ciglik atiyor aglamalari artdi , uykusu azaldi sizde bu aylarda bunlari yasadinizmi . Herseyi ciglik ataraak agalayarak yaptiran bebeklere nasil Bas ediryorsunuz
F-Duru26 Ainza bizde öyleyiz son 1 haftadır uyku düzeni bozuldu her zaman uyuduğu saatte kalkıp oturuyor herseye ağlıyor umarım çabuk geçer
Haticerdogan Ainza 7ay 29 günlük hayatımda zaten tonla sorun vardı bide şimdi bebeğim böyle ne uyuyo ne duruyo çok yorgunum çok bitkinim ve artık düzelsin istiyorum sürekli bişey çıkıyo ne zaman düzene girecek diye bekliyorum
kxbxx Ainza 7 ay 15 günden başladı sürekli ağlıyor hiç bir şeyden mutlu olmuyor bebeğim daha önce ağlamazdı bile. Uyumak istemiyor uyursa sürekli uyanıyor hep kucakta olacak zıplayacak hoplayacak ek gıdaya asla ağzını açmıyor hoş geldin atak 😩
aybars1_ Hep ataktan. Bizimkide öyle boğazları acıyor ama aynı. Yalnız yavaş yavaş geçiyor atağı. Huyu düzelmeye başladı.
kelebek_17 Ainza benimki de 8. ayda huy değiştirdi. 8 ay boyunca asla ağlamayan bebek şimdi istediği şeyi vermeyince bile ağlamaya, her şeye bağırmaya başladı 🙈 1 hafta sonra 9 aylığız inş. düzelir.
ilaydasyr61 7 ay 21 günlük benim kızımda son 1 aydır geceleri çığlık atarak kalkıyor babası da bende ne oluyor bu çocuğa diye korkuyla yataktan zıplıyoruz uyku yok ne gece ne gündüz kucağımda sakinleştiriyorum en fazla 1 saat dayanabiliyorum zaten bu ataksa ne zamana geçer bu atak perişan olduk