Haribo42 Mevara bizimkiler bana hep karni agriyan bebegin gozu capaklanir diyo ve cidden gaz sancisi cektiginde capaklaniyo oglumunki ama 15 gune kdr gaz sancisi cekmez derker (bnmki cekiyodu valla)
cocomelon Mevara dr damla veriyor beş günlük bir haftalık iyi geliyor doktoruna yaz canım o sana tavsiyede bulunur günah öyle kalmasın
cansuberrin Mevara banada hep üşüyünce çapaklanır derlerdi doktora sordum gözyaşı kanalları tıkalı olduğu içinmiş korkulcak bi şey yok her bebekte oluyo temiz tutmaya özen gösterin ılık su pamukla veya ılık çayla temizliyorum ben
Bereninannesi_ Mevara geçirmiyor malesef biz bir bucuk ay olana kadar denedik geçmedi en son göz doktoruna gösterdik bi damla ve merhem verdi hemen geçirdi
Mevara Bereninannesi_ bugün doktor antibiyotikli damla yazdı ama kullanmak pek istemedim. Sizinki de mi antibiyotikli?
Sevgimelegim Papatya cayina pamukla silin rahatlatiyor yardm ediyor. Ilac vermedi doktorumuz 1 yasa kadar normal kanallar tikali oldigu icin dedi
Deletedmom0091 Mevara serum fizyolojikle düzenli temizle canım steril olsun geçer göz içine de dök dışınada dök yumuşatır çapak dışına çıkar gazla bezle sil gecmiş olsun