minikordek Merhaba, önceden 16.00 da bakın diyorlardı genelde de buluyordum ama son zamanlarda denk gelmiyorum hiç saati vs mi değişti acaba bilgisi olan var mı
esilam1 minikordek sabah 9.30-10 gibi bakın bu saatlerde açılıyor. Ama şimdi deprem yaralananları için randevular azaltılmış olabilir.hasta yoğunluğundan dolayı
lceLady minikordek sabah 10 gece 12 canım muhakak yakalarsın. Tlf indir talep olustur hemen bildirim geliyor
lceLady minikordek 182 aramayin hiç randevu vermezler. Ama siz uygulamayi indirirseniz alırsınız. Ben o sekilde alıyorm hep. Hatta 2-3 dk önce girin saatinden önce
minikordek Saafie ne ara değişti ya hiç de o saatlerde bakmadım öğlen gece sabaha karşı sabahın körü baktım ama nedense o saatlerde bakmadım hiç bulurum umarım teşekkür ederim
minikordek esilam1 evet olabilir :( gideceğim bölüm alerji bölümü bebeğim için yeşil alan zaten çocuk doktorumuz yönlendirmişti umarım bulurum teşekkür ederim
Woman35 minikordek 182yi 09.50-55 gibi arayın şu tarihte var ama 15 günlük süreyi aştığı için veremiyoruz diyorlar bazen ne zaman aramam gerekli diye sorun onlar tarih ve saati söylüyorlar bağlanmak üzün sürdüğü için 5-10 dakika önce arayın
minikordek Woman35 yaa bunu hiç duymamıştım o şekilde de deneyeyim çok teşekkür ederim ben mhrs den bakıyorum kendm genelde aramıyorum hiç
minikordek lceLady talepleri güncelliyorum aslında ama 2 aydır tek bi kere denk geldi onda da kar yüzünden iptal etmek zorunda kaldım
Duyulurum minikordek ben sabah 10′da alıyorum tam iki hafta sonrasındaki gün bütün randevular açık oluyor saatlerin hepsi boş oluyor hızlıca alıyorum. Ama haftasonu oluyor mu emin değilim pazartesi deneyin mutlaka. Geçmiş olsun
minikordek Duyulurum merhaba bu sabah 10.10 gibi bakabildim tek bir saatte boşluk vardı biri mi iptal etmişti bilemiyorum ama yakaladım eşimin işyeri sıkıntı yapmazsa 28 şubatta buldum gideriz inşallah
minikordek Woman35 merhaba şimdilik kalan tek bi randevuyu ya da birinin iptal etmiş olduğu bi randevuydu bilemiyorum yakaladım dediğiniz de aklımda bundan sonrası için teşekkür ederim
Minnakelifim minikordek sabah 10 dan sonra açılıyor. Diş için randevu bulamadim mhrs yi arayınca şu tarihte açılacak sabah 10 gibi aramaya başlayın dedi. Mhrs yi arayıp hangi gün yenilenecek öğrenebilirsin ve o gün 10 da ara
minikordek Minnakelifim şimdilik buldum randevu ama dediğiniz aklımda yine ihtiyacım olabilir teşekkür ederim