2prenss_annesieliff_ Kızlar iyi akşamlar tekrar deprem oldu 4.3 şiddetinde ben çok korkuyorum 4 aylık ve 4 yaşında oğullarım var köydeki evimizdeyiz çok şükür burada ki evimize birşey olmadı ama Antakya’da ki evimiz yıkıldı
Balkizlarim 2prenss_annesieliff_ yaâ rabbim yardımcınız olsun Rabbim gökçü bekçi olsun tüm oradaki vatandaşlarımıza daha bir yıkım olmasın inşallah 🥺🥺🥺♥️
Mihraasultan 2prenss_annesieliff_ rabbim size sabır versin içinize huzur versin biran önce biter inşallah hepimizin kalbi sizinle atıyor 😢
sehribannn 2prenss_annesieliff_ Allah yardımcımız olsun hepimizin depremzedeler adına çok üzülüyorum günlerdir kendi yaşadığım korkuyu atamiyorum eşimi işe çağırıyorlar 2 çocukla başka kimseye de güvenemiyorum alıp dışarı çıkmaya evde de sanırım az hasar var oturuyoruz ama korka korka
2prenss_annesieliff_ Balkizlarim amin amin inşallah canım artık yeter olmasın deprem tetik üstüne duruyorum çok korkuyorum
2prenss_annesieliff_ Mihraasultan amin inşallah canım yeter artık Allah a da karşı gelmek istemiyorum ama çok perisaniz çok korkuyoruz korkudan sütüm kesildi mama ya başladım zordan biberon buldum
Mihraasultan 2prenss_annesieliff_ düşünmemeye çalış önceliği bebeğine ver kimyon çayı yap canım inşallah gelir sütün 🙏
2prenss_annesieliff_ sehribannn bizim ev yan döndü canım ben zaten deprem olunca çıkamadım zordan çıktım iyiki eşim yanimdaymis çamaşır askiligini yatak odasının kapısının arkasina koymuştum deprem olunca sallandı kapı kapandı makyaj aynası düştü kucağımda bebeğim Allah’ı m çok şükür yine çok şükür
2prenss_annesieliff_ Mihraasultan ay canım inşallah ya emmez oldu zordan veriyorum inşallah emer ilk oğlumu 2 ysina kadar emzirmistim bunu emziremiycem diye çok korkuyorum
Mihraasultan 2prenss_annesieliff_ inşallah düşünsüğün gibi olur herzaman senden daha kötü durumda olanları düşün şükret ve düşünmemeye çalıs inanki oralarda olmayanların bile piskolojisi sizin gibi aynı düşüncelerden alamıyoruz kendimizi
sehribannn 2prenss_annesieliff_ bunlari duydukca her seferinde gozlerim doluyor çok geçmiş olsun Rabbım tekrarından korusun. Asla unutamayacağımiz bir acı bir korku hafızalarımıza kazındı
Eminos 2prenss_annesieliff_ esim antayada reyhanlidalar hic bina yok burda diyor antakya yok olmus diyor yemek dagitimi icin gitti cok gecmis olsun rabbim sizlere dayanma gucu sabirlar versin insallah
2prenss_annesieliff_ Eminos amin inşallah canım evet hiç ev kalmadi Antakya yok oldu gitti sehirimiz evimiz gitti anılarımız gitti arkadaşlarmiz akrabalarımız çok üzgünüm üzüntüden sütüm kesildi
Mihraasultan 2prenss_annesieliff_ kuzum instagramda bebekhemsiresihicran var onun son paylasımını incelermisin lütfen 🙏 umarım bi işine yarar
2prenss_annesieliff_ sehribannn amin canım valla korku içindeyim az önce yine deprem oldu çok korkuyorum
sehribannn 2prenss_annesieliff_ artcilar uzun süre devam edecek diyorlar inşallah git gide azalır ve şiddeti azalır