bamerve Bebeğim 18 günlük kuvezden iki gün önce çıktı çok uyanmak istemiyor sondadan sonra emerken yoruluyor kuvezden çıktıktan sonra adapte olma süresi hakkında fikri olan var mı ?
Elfozturk bamerve ah ah ben de bilirim onu o kadar zor ki ben uyandırıp yediremezdim ağlamaktan helak olurdum max 5 dk emerdi 18 gün küvezde kaldı ama benim ki iştahlı bir bebek değilmiş onu anladım zamanında mı doğdu yoksa erken mi
Monimommm bamerve sürekli uyandırıp emzir iki satte bir burnunu sık topuğun u sık uyansın beş dakika da olsun emzin sarılık için emmek önemli emmezsw sarılık artar oda uyku yapar
Bebegimm1 bamerve şırıngayla falan besleyin bi şekilde beslenmesi gerekiyor sarılık yükselmesin üstünü soyun ıslak bez gezdırın işaret parmagınızla topuklarına sertce vurun üstünü de çok kalın giydirmeyin sıcaktan da uyanmabilir
bamerve Elfozturk 36+2 de tansiyon ve su fazlalığından doğum yaptım. İştahlı mı değil mi anlayamadım daha üç gündür beraberiz ama küvezde aldığı cc kadar içtiğini düşünmüyorum şuan emmeyi bilmediği için yoruluyor az emiyor biraz kilo verir alışır dedim ama uyandıramıyorum ki emsin
Mihraasultan bamerve canım küvezle alakalı değil bence bende 36+5 doğurdum gebelik şekerinden benimde 25. Gün sürekli uyuyor mecbur bir saat uğraşıyorum ortamı sıcak yapıp soy tek çaresi maleseff 😢
Elfozturk bamerve benımki de 34 haftada doğdu normal doğum zamanında düzeldi ama oda zar zor yani banada küvezde ooo acıkınca cıldırıyor diyorlardı ama yok yani