Neslihansr Uykusuz her gece diye diye kafayı yicem 😢 9 buçuk aylık oğlum var beraber uyuyoruz ama saat başı uyanıyor ağlıyor emiyor geri yatıyor sonra tekrar tekrar hep aynı şeyler . Beşiğinde dönmekten yatamıyor 😢 rezene dene dediler denedim yok yoğurt yedir dediler yedirdim yok yapmadığım bişe kalmadı . Böyle olup çare bulan ya da hafifleten bi önerisi olan varsa dinlemekteyim ☺️
Gyed Neslihansr bizde büyüsünler de yatalım diye bekliyoz 5 .5 aylık saat başı kalkıyor emiyor bazen sallanmak için kalkıyor daha öyle bilmem 3 saat aralıksız yattığını
Erdemim Neslihansr benim oğlan da 9 ay 8 günlük daha bu gece sinir krizi geçirdim onun yüzünden gece uykusu denen birşey kalmadı 3 saat uyumusumdur herhalde. Uyaniyo agliyo agliyo uyutmaya çalışıyorum uyumuyo. Anlamıyorum ki neden
Neslihansr Gyed valla ben de doğduğundan beri uyuyamıyorum büyürse düzelir diyorum ama daha beter oldu
Burcu0725 Neslihansr al benden de o kadar aynı bebrklerımızın gunleri önceden iyiydi büyüdükçe beter oldu sureklı ağlayarak kalkıyor sonra tekrar emzırıyorum falanfılan bı de çalışıyorum uyku bana haram oldu çare bulan varsa bende isterim 😢