Elisa34 Ysalvatore bir yaşına yeni girdi kızım sanki uykuları düzelir gibi oldu ilk bi hafta şimdi iki diş patlatttı saat başı uyanıyo aglıyo
Gulbiye Ysalvatore 11 ay 10 günlük kızım iki aydır uyku düzeni cok iyiydi ama buaralar bozulmaya başladı sanırım dişten iki aydır diş cıkmamıştı şimdi azılar baya bi şişmim oyuzden diyorum gece sık uyanıp ağlıyor bi çıksa şu dişlerde rahatlasak
Ysalvatore Elisa34 bizimde damağında beyaz beywz ama daha hiçbir diş çıkarmadi bı ara ateş oldu falan ama daha yok diş patlamadi
Habibetlppp Uykuları düzeldi bir kaç diş çıkardı bir haftada belki onun rahatlığı iştahı açıldı biraz benimle aynı oda da yatmaya devam
Hhticee Bugün 11 aylık oldu kızım ve uyumuyor bildiğin sabaha kadar oturuyoruz ağlıyor mızmızlanıyor henüz hiç dişi çıkmadı ondanmı yoksa atak falan öı var bilmiyorum ama artık düzelmesi gerekmezmiydi uykusunun gün geçtikçe kötüye gidiyor gibi
Srap Benim kızımda öyle geceleri çok uyanıyor başımı yastığa koymaya korkar hale geldim gene uyanacak diye gündüzleri de hiç uyumuyor ne yapacam bilmiyorum