birpatiningolgesinde Hanımlar selam bebeğim 2 ay 8 günlük. Ankarada kalca ultrasonu için nereye götürdünüz fiyatlar ne durumda bilginiz var mı?
annesininbali-00 birpatiningolgesinde çocuk dokturuna götür söyle o seni ultrasona yönlendiriyor zaten . Çarşamba günü yaptırdım ben siz geç bile kalımiş siniz
minigiminannesiyim birpatiningolgesinde bilkent şehirde yaptirdik, özele para vermek istemedim ultrason için
birpatiningolgesinde annesininbali-00 doktorumuz gec olmadıgını söyledi. Memorialde 750₺ oldugu için biraz fiyat arastırması yapmak istedim saha uygun bir yer bulabilir miyiz diye
annelik_delilik birpatiningolgesinde sadece ultrasonmu 750 doktor muayeneside varmı içerisinde biliyormusunuz ?
annesininbali-00 birpatiningolgesinde yani sizde haklısınız herşey çok pahalı maalesef ama devlette yapıyor yaptira bilirsin ben devlette yaptırdım 4 aylık olunca yine yaptiracam
109299-SebneM Bizde dün yaptirdik doktor sağ kalcasinin daha küçük olduğunu söyledi bir ay sonra tekrar randevu verdi acaba daha önce böyle birseyle karşılaşıp düzelen varmı şuan çift bez kullanıyoruz doktor öyle söyledi Allah kimseyi evladı ile sınamasın ☹️
Sinem1205 109299-SebneM bizimde sol kalcasında gelişim geriligi çıktı açı 60 uzeri olmasi gerekiyomuş bizim ki 58di. Bir ay cift bez taktik ama işe yaramamiş sonra çocuk doktorumuz ortopediye yönlendirdi suan tubingen cihazi takıyoruz 10 gun oldu 1 ay olunca tekrar ultrason cektircez bakalim işe yarayacak mı. Sizin açılarınız kaç çıktı?
zumrauysl37 109299-SebneM benim bebeğimdede öyle olmuştu çok küçük çift bez yap 1 ay dedi doktor bi ay sonra tekrar bakıldı şimdi 14 aylık bi sorun yok çok şükür 🌺
KubraUslu 109299-SebneM evet bizde de iki kalça arasında derece farkı oldu çift bez ve kanguru kullandım bır ay sonra normal dedı doktorumuz endişelenmeyin
123321123 annesininbali-00 4.ayda yaptırmayı doktorunuz mu önerdi acaba?Bizde 30 günlükken olduk ama acabe erken mi oldu diye evham yaptım
annesininbali-00 123321123 ewet bakanlık iki defa istiyor dedi bazen iki aylık Ken görünmüyor olabiliyor dedi o yüzden bide 4 aylık Ken istiyoruz dedi
Nurossu7 birpatiningolgesinde 1 aylıkken devlet hastanesinde randevu alıp doktorun yönlendirmesi ile yaptırdım ve aslında çok basit bir sey 1 dk anca suruyordur çok ayrıntılı bir durum olmadığı için devlette yaptırabilirsiniz bence
Bebisinannesi23 Nurossu7 ben bebeğim 1 aylıkken gittim daha çok küçük kalça çıkıklığına bakılmaz dedi. 45 günlük olduktan sonra gelin dedi . Size nasıl baktı doktor? Bide kalça çıkıklığı olduğu zaman nasıl bir tedavi oluyor bilginiz varmı ?
109299-SebneM Sinem1205 bizim 52 çıktı umarım çift bez işe yarar emziriyorum ve çok üzüldüm salı günü bir doktor ile daha görüşücegiz 😔
109299-SebneM Sinem1205 ne gibi önlemler aldınız bu süre icerisinde hani bezini değiştirirken emzirirken nelere dikkat ettiniz bu gittiğimiz doktor bizi hiç bilgilendirmedi herşeyi araştırarak öğreniyoruz oyuzden bir başka doktora daha gitme kararı aldik