zzeynepsaree myemye_12 Merhaba Manisa’dan yazıyorum karşimizdaki yaşam evleri site tarzı bir bina var oraya eşya topladılar gelen kişileri yerleştirmek için telefon numarasını yazayım isterseniz bir görüşün
myemye_12 @BARTUMOM öyle mii çok teşekkür ederim ama hiç paramız da yok nasıl alışveriş yaocaz evimize ne yicez ne iccez en azından bir süre otelde kalsak iyi olacak daha sonra bir plan yapılır ise girilir düzen yapılır
BARTUMOM myemye_12 siz oraya yerlesince zaten illa duyulur geldiğiniz herkes size yardım eder merak etmeyin bizlerde yardımcı oluruz hep birlikte kalacak yer bulun
zzeynepsaree myemye_12 Benim kaldiğim mahalledekilerin hepsi üç katlı çok katlı yapılanmaya izin verilmiyor
myemye_12 @zzeynepsaree apartmanda artık oturabileceğimi sanmıyorum o yzuden sordum ömür boyu trevma olarak kalcak 7 katta oturuyordum
Fasulye12 Sizi bir posta etiketledim . Bir bakın isterseniz . Koca yürekli bir ailemiz, yardımcı olabileceğini söylediği bir post paylaşmıştı
Leylaninannesii myemye_12 Samsun için: 26 tane daire ayarlanmış 0542 248 06 26 60 daire 0532 382 55 30 Bunlar arkadaşlarımın paylaştığı ilanlar bende Samsun’da yaşıyorum fakat evler doldu mu bilemiyorum arayıp bilgi alabilir misiniz
myemye_12 @Blackcloud ne yapicakmişiz parayı şuan para işlemiyor Kahramanmaraşta heryer yağmalanmis a 101ler şoklar bimler hiçbir yerde bişey kalamdi