gizem19_ Hangi ilde yaşıyorsunuz? Karaman da oturuyoruz ilk defa böyle deprem hissettik ve çok korktum hiç uyuyamıyorum deprem olduğu günden beri sizler de durum nasıl😭
Adel133 gizem19_ Karaman riskli degil gibi tabi onu Allah bilir önlem almak şart ben izmir de yaşıyorum 4 gündür 2 saat anca uyuyabildim artık uykusuzluktan bayılacak dereceye geldim ama korkuyorum işte oğlumla evde tek olunca
Koalaannesii_0610 gizem19_ bnde konyadayim bizde yakınız ve hissettik sarsintiyi sallndik geçen gece yine oldu korkuyoruz kafayı sıyıracam olur mu olursa napariz
oglumubeklerken gizem19_ kırklarelideyim ve beklenen büyük Marmara depreminde ne kadar etkilenir bizim buralar acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
gizem19_ Adel133 evet Karaman da fay hattı yok ama gene de sallandık korktum. Bebeğşm aklıma geliyor sürekli baya kötü oluyorum allahım yardımcımız olsun hiç uyuyamıyorum
Adel133 Adel133 bende izmirdeyim ve Burda oldu cok büyük degil ama hisettik 2020 deki deprem beni cok kötü yapmıştı bu olan depremde cok üzüldüm haberleri okudukça kötü oldum Allah hepimizi korusun kollasın evlatlarımızı Allah ım korusun
Adel133 oglumubeklerken İstanbul icin büyük deprem diyorlar izmir içinde neye inancagımızı şaşırdık zaten piskoloji kalmadı birde hangi sosyal medya ya girsem izmir de 7 büyüklüğünde deprem olacak yok şu tarihlere dikkat edin gercekten insanlar korkuyor ya hangi bilimciye inanacaz bilemiyorum Allah a dua etmekten başka çaremiz yok
Alperenim_talhamm Niğde Borda yaşıyoruz öyle kötü hissettik ki hala titriyorum korkuyorum psikoloji diye bişey kalmadı rüyalarıma giriyor Rabbim yardımcımız olsun bir dahada yaşatmasın böyle felaketleri🤲 aminn
Deletedmom_62 gizem19_ Balıkesirde oturuyorum. Canım korkmayın korkunun ecele faydası yok duanızı okuyun yatın zaten sizin olduğunuz yer riski değil ancak sallanır yani ev falan yıkılmaz bir de nereye kadar tetikte olacaksınız
Balevlatm gizem19_ herkesin psikolojisi bozuldu artk herkez korkuyla yasiyo bende öyle eşim vardiyali gececi olduğunda nasıl yanlız kalkcam diye şimdiden düşünüyorum çok korkunç ama kaçış yok 😟
MiraySu55 gizem19_ samsun dayız bizde salladık sanırım panik atak falan oldum tek duramıyorum evde duramıyorum habire sallanıyormusuz gibi kabim agırlasıyor nefes alamıyor uyku yok napacagım bilmiyorum
Poyrazin_annesii İstanbuldayım ve üzerımde 5 kat var altımdada 3 kat var. Eskı bina cok korkuyrm uykularım haram oldu. Hatta hayattan tad alamaz hale geldm
Yusaydef gizem19_ Osmaniye’de yakalandık çok korkuyorum uyku uyuyamıyorum sabah Vans geldik bursda da olacak diue çok korkuyorm nasıl eski.halime dönecğim bilmiyorum en ufak sesi deprem sesi sanıyorrum