Elin34 azizeeee hayırlısı olsun baya belirgin ben düşünmüyorum hata olacağını. Eğer testin tarihi vs geçmediyse. İçiniz rahat olsun derseniz birdaha yapın. Ama bence net sonuç vermiş ☘️
Evrencakar azizeeee Sağlıkla kucağınıza alın,önce size daha sonra vatanımıza hayırlı evlat olsun inşallah 🌸
azizeeee Efe36annesi teşekkür ederim,bu teste bakıp da cinsiyet tahmin edenler vardı😊bilginiz var mı böyle olunca ne oluyor
Efe36annesi azizeeee rica ederim onu şimdi anlayamayız ki ancak ultrason görüntüsü felan eklerseniz öyle bakıp fikrimizi söyleriz en fazla 😇
azizeeee Efe36annesi bi ara gözüme ilişmişti de benle çok alakası yok diye dikkat etmemiştim bu teste bakıp yorumluyordu birileri😊
Hamzaninannesi1411 azizeeee yaa 🙂 ne güzel annesi öyle düşünme bebekler hissedermiş allahım sağlık versin inşallah
azizeeee Selin3561 5 gün gecikti ama adete 2 gün kala kahverengi kanama gördüm ⅔ gün sürdü (ertesi gün hapı kullandığım için oldu sanmıştım)
Aslicamm azizeeee yerleşme kanaması olabiliyor döllenen yumurta rahme tutunurken görülebiliyor bende de olmuştu aynı şey