S_H_FS Kızlar ayağında sallayan var mı varsa ne zaman sonra sallamaya başladınız benim kızım 21 günlük ayağımda sallıyorum bı sıkıntı olur mu
Babym_56 S_H_FS bence sallamaya alistirmayin sonrasinda birakmak zor oluyor yanina yatip elinizle poposuna yavas yavas vurabilirsiniz
ymn2019 S_H_FS ben gunduzleri 7-8 ayliga kadar ana kucağında sallayarak uyuttm gece beyaz gurultu ve pispisla sallanmaya alismadi
Cerenmert S_H_FS bende mecbur kaldım salladım 3aylık hala sallıyorum 40ından sonra sallamıstım sanırım Beşiğiniz yokmu? Beşikte sallamanız daha iyidir ama illa ayak derseniz yavas yavas tüö vücut haraket edecek sekılde sallayın
Arininannesii Bence sallamayın daha sonra alışıyor ve başka türlü uyumuyor kucağınızda pışpışlayarak uyutmayı deneyin ve yerinde uyusun her zaman
Dilruba_1 7 aylık hamağında sallıyorum ama sallamak benim işime geliyor uyurken sütünü içiyor mecbur bazen sallayarak bile içiriyorum diğer türlü içmez uyanır reddeder ama beslenmesi böyle olmasaydı belki bırakırdım
Emmosch S_H_FS bende ilk aydan sonra başladım sallamaya,çünkü kucakta uyumak istiyordu,sırtım kollarım tutuluyordu,şu an 3 ay 22 günlük,uykusu geldiğinde ayakta devam ben böyle rahat ettim
MiraySu55 S_H_FS bence alıstırma canım ben baya bi süre allamadık 6 ayda ameliyat geçirdim sallamaya alıstırmıslar 10 aylık hala sallayarak uyuyo belim bacaklarım kopuyor artık 🥲
Bebegimm1 S_H_FS ayakta sallamak zor olan ben hiç denemedm gerekirse kucagımda uyuttum saatlerce ama sallamadm dediğim gibi ayakta sallamak zor geliyor bana agırlaşınca dahada zor yanına uzanıp uyutun beyaz gürültü açın ben bu şekilde uyuttum en kötü plates topunda hafif zıplayarak uyutuyordum şimdi büyüdü uykusu geldiginde yanına uzanırım öyle uyur büyük rahatlık oluyor ve gece uykudan uyanıp ayakta sallanmak isteyebilir saatlerce ayakta sallamak zor bence
Mdngny S_H_FS bebeğim 6 aylık 5 aya kadar anakucaginda salladım şimdide ayakta sallıyorum işime geliyor valla telefonla oynuyorum TV izliyorum hatta eşime veriyorum o sallayıp uyutuyor . Ama seninki çok küçük beşik yada anakucaginda salla