Ezgiyln AyEmRa merhaba , kan tahlili yaptırdınız mı? Kan testindeki değer çok önemli diyet için. İnanın bazen boşuna yapılmış olıyor diyet beni doktorum bu şekilde yönlendirdi sayesinde kurtuldum yani
edanuragl Ezgiyln merhaba bizdede alerji durumu var kan testimiz negatif çıktı nasıl bi yol izlediniz biz 7 aylığız 5 aydır katı diyetteyim 😔
Poyrazmom23 betulszr Merhabalar geçmiş olsun bende şüpheleniyorum da acaba ne gibi belirtiler gözlemlediniz
AyEmRa edanuragl kan testi nasıl yapılıyor. Bebeğimden mi alınıyor. Deri testi tapıldı da çıktı nziim
Ezgiyln edanuragl öncelikle geçmiş olsun. Deri testine nelere bakıldı? Kanda aldırın mutlaka. Şikayetiniz beydi ? Ne diyetindesiniz
Ezgiyln AyEmRa evet deri yapılıyor ama benim doktorum deriden sonra kan testi de yaptırdı eğer değer aralığı kendi ölçütlerine göre az ise her şeyi kestirmiyor. Çünkü senin yediğin şeyin cilde tepkime oranı yüzde 20 demişti. Tabii bizde sadece egzama vardı. Başka şikayetler var ise tedavi başka olacaktır
edanuragl Ezgiyln teşekkürler bizde deri testi yapılmadı kanda sadece yumurta ve süte bakıldı negatif çıktı şikayetlerimiz ciltte kırmızı noktalar kusma mukuslu ve kanlı kakaydı
Anneoldum35 edanuragl merhaba,bızde cıltte kızarıklıklar ,egzsmamsı seyler vardı kan testı negatıf cıktı ama dr buyuk ıhtımal sut alerjısı dıye kedtırfı ve duzeldı baya,negatıf cıkınca sız ne yaptınız,kestınız mı sızde?surecınız nasıldı