Rabiaozkorkmaz123 Merhaba anneler bebeğim diş cikariyo hralde çok zorluyo kendini ama Bi türlü patlatamiyo sürekli ateş ama patlatamadi ne yapmam gerekir yardımcı olmam için çünkü çok zorlanıyorum bildiğiniz biseyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Liyaninannesiiii Rabiaozkorkmaz123 Bi dişin patlaması biraz zaman alıyor. Karanfil ezip uzerini geçene kadar zeytinyağı koyun. Bi gece buzdolabına bekletin damaklarına sürün rahatlatir
Rabiaozkorkmaz123 Liyaninannesiiii buzluktami bekletmem lazım karanfili ezip biraz zeytinyağı 1 gün dolapta sonra jel gibi ağzına sür
Liyaninannesiiii Rabiaozkorkmaz123 hayır normal üst tarafta. Jel olarak ta nurse hurves dentigel oneriliyor
Pelinsdmirtas Rabiaozkorkmaz123 benim bebeğimde 4 buçuk aylık ellerini yumruklayıp sokuyo ağzına resmen damakları çok kaşınıyor erken değil mi diş için yoksa normal birşeymi sizde de oluyor mu
Rabiaozkorkmaz123 Pelinsdmirtas olabilir bazıları erken çıkarabiliyor ama bellide olmaz hani cikariyi sanıyorsun ama cikarmiyo damagina bak kızarmış mi herseyi ağzına koyar ateş isal kimi cocukdq belirtiler böyle kimilerine de hiç anlamiyo ben ilk cocugumda hiç Bi şekilde bisey yaşamadım butun dişlerini cikardi bunda da bakalım nasıl olucak her çocuğun gelişimi huyu kendi ne özgü oluyo aynı değiller