Mommyofyigitatlas 2,5 aylık bebeğim var çok huysuz çok huzursuz tam olarak ne zaman sevebileceğim ne zaman kesilecek ağlamaları allah aşkına yardım ya, sürekli beni istiyor benimle uyumak göğsümde uyumak ya da kollarımda me yapmam lazım
Elisa34 Mommyofyigitatlas gazı olabilir ama her dönemin zorlukları var kızım bir yaşında diş patlattı bugün çok sinirli herseye ağlıyo
asiltonunmommysi Mommyofyigitatlas bende o ağlamalardan falan çok çektim. 7 aylık olana kadar koynumda uyudu ilk 4 ay mememden nerdeyse ayırmadım hep göğsümde yatardı emince bırakırdı uyurdu öyle. Keyfini çıkart. Şöyle bi 4 aylık olduktan sonra hareketleniyor sonrasında 6 aylık olduktan sonra yavaş yavaş oyundan etraftan vs anladığı için daha az ağlıyor. Sonrasında zaten kelimeler çıkmaya başlıyor ağzından hareketleniyor emekleme yürüme vs derdini anlatmaya başlıyor ondan sonra ağlamalar azalıyor. Emekleyene kadar çok zorlandım sonra yürüyene kadar biraz bunaltmıştı hareket edememesinden dolayı. Yürüyünce rahatladım
Asyaveannesi04 Mommyofyigitatlas ilk 3 ay kucağımda uyudu oturur vaziyette uyudum hep hep ağlıyordu gazı vs aç olmamasına rağmen neler yapmadık neler ilk 3 ay çok kötüydük sonra sonra düzene girdi her dönemin bir zorluğu var ama şimdi 13 aylık azı dişler çıkıyor gece uyumuyor
Gyalinn Mommyofyigitatlas her bebek farklıdır. Bizim 3.aydan sonra huysuzluğu, ağlamaları geçti mesela. Şu an 5,5 aylık gülücükler saçıyor:) mutlaka geçicek sabırlı olmak lazım:)
Mommyofyigitatlas Ben eczacıyım, sağlık problemi gazı vs hiçbir şeyi yok, atak haftasıdır o dur bu dur diye diye sabrım taşıyor babamız da sürekli iş gereği yurt dışı yapınca hepten kalıyoruz tek başımıza
Ceyceyk01 Mommyofyigitatlas ne zaman. E zaman diye diye 15 ayı doldurdum daha yeni rahatlıyor gibiyim ondan da tam emin değilim sanki eskiye göre biraz daha iyi gibi
Dedimolabilir Mommyofyigitatlas 2 yaş sendromundan canli baglaniyorum suan etmiyoruz canim bu boyle devam vallahi bende cok bekledim rahati ama yok anam daha da kuduruyorlar. Saglikli olsun baska bisey istemem diyorum o vakit hasta oluyor.
Deletedmom_79 Mommyofyigitatlas sizi istediğinde göğüsünüzde uyurken ya da kollarınzıdayken tam da rahatsız olduğunuz durumlarda sevebilirsiniz. İnanın hislerinizi tersine çevirirseniz ikiniz de rahatlarsınız.
oglumubeklerken Mommyofyigitatlas sürekli beni istiyor benimle uyumak göğsümde uyumak ya da kollarımda me yapmam lazım Valla tadını çıkarın. 14 aylık oğlum şu an bağlasam durmuyor değil ki kucağıma alıp sevmek