menek16 Oznur_0708 ben annem ve kardeşim kullanıyoruz annem de kaşıntı kardeşim ve bende rinit var aeirusla başlamıştık ama işe yaramadı levmont kullanıyoruz
Balteknem Oznur_0708 ocean zytec surup kullaniyoruz kizimdr levmont vermistim bir atak o tam atak icin olani dedi doktor sorun neyki
Oznur_0708 menek16 bıraktığımız gibi uykular haram oldu vermediğimiz gece çocuk uyanıp duruyor öyle 3 saat falan
Oznur_0708 Balteknem biz bu ilacı kullanmayı bıraktığımızdan beri mahvolduk çocuk uykudan düştğ resmen uyku nedir bilmiyor
Oznur_0708 cansukayra yan etkisi oldu mu acaba? Bebeğimde kullandım 1 ay yatmadan 1 şase ilaç bitti bıraktığımız gibi çocuk uykusuz perişan ya mahvolduk
Balteknem Oznur_0708 ilaclarin yan etkileri cok bir toz kullandik ilk 2 gun dokumdu sorna normal e donmustu cok sukur artik ilac ilac mafolduk
023ik Oznur_0708 merhabalar, biz de aynı sorun yaşıyoruz. İlacı bıraktık ama uyku problemi hala devam ediyor. Çocuğunuzun uyku şimdi nasıl? Düzene girdi mi? Düzene girmesine ne kadar zaman aldı? Bu ilaç çok ağır yan etki yapıyor. Teşekkür ederim
Oznur_0708 cansukayra bizi felaket etkiledi ekşi sözlüğe bakıyorum çok yan etki yazan var merak ettim bebeğinde kullanan anneleri
Tiredmomy Oznur_0708 ben kullandım oğluma yan etki olarak gece bağırmaları oluyordu doktor kesin dedi
menek16 Oznur_0708 A belki çocuklar da yan etki farklıdır bizler de o tarz durum olmadı hiç doktorunuza danışın mutlaka çok geçmiş olsun🙏🏻