Merve Merhaba sevgili anneler 🌸 kızım 2 ay 6 günlük. 2 gündür kaka yapmıyor 😢 sadece anne sütü ile besleniyor. Önerileriniz nedir
Sarelinaaa Merve merhaba🖐🏻 Sadece anne sütü alıyorsa 10 gün bile yapmasa normalmiş canm endişe etme doktor söylemişti bizede 😊
Aysoz Merve eğer genel durumunda bi sıkıntı yoksa hali keyfi yerindeyse endişe etmeyin bize de 8 10 güne kadar normal demişti doktor 😊
Maryhoney Poposuna zeytinyağı sürün benimde oğlum gazlı 54 günlük gaz damlası kullanıyorum poposuna yağ sürünce destek atarsınız
Maryhoney Merve yatırıp bacaklarını çalıştırın bisiklet sürer gibi gaz varsa damla verin dedi doktor bize .2 gün yapmadı geçenlerde bağıra bağıra durmadı bizde hep masaj yaptık sonunda yaptı oğlum
Sevgimelegim Merve cok normal canim hatta 14. Gune kadar bile normal eger hicbir rahatsizligi yoksa brnce bi mudahalede bulunmayin
Aysoz Merve benim kızım da 5 gündür yapmıyordu bugün yaptı çok şükür kendi iyi olunca herhangi bişey yapmadım ben de 😊
Serpilyyuksell Benim kızımında belli olmuyor bazen her gün yapıyor bazen 2 günde bir bazen 3 günde bir 10 gün normal demişti doktorumuz