Minetasci Bebeğim gündüzleri hiç uyumuyor tam uyutuyorum yerine koyuyorum hemen uyanıyor ne yapmam lazım 😞😞
Dorukkusss Minetasci uyku aralıklarını takıp edın uykusunun geldigini anladıgınızda hemen uyutun. Bebekler zamanından once ya da zamanı gecınce uyumakta güçlük cekerler
baris Minetasci bizde 2 ay 14 günlüğüz tam anlattıklarında bizde de var maalesef. Destekli uyudukları için böyle oluyormus
Ofiser Minetasci benim kızım da 3 buçuk aylık daha gündüz 15 dk san fazla uyumamıştır hala da öle devam ediyor maalesef ne zaman düzelir yada düzelir mi bilmiyorum
Minetasci Dorukkusss zaten uykusunun geldiğini anlıyorum öyle yatırıyorum yattığı zaman tam yerine koyuyorum uyanıyor
Minetasci Dorukkusss bebeğim 2 ay 14 günlük ayağımda sallayarak uyutuyorum bazen beşiğinde kundak yapmadan da uyumuyor kundaksız yatırdığım zaman çok hareket edip uyanıyor zaten
Minetasci Ofiser demekle tek bende değilmiş bu sorun allah yardımcımız olsun zor ya hiç bir iş yapamıyorum uyumadığı için ancak babası işten geliyor o bakıyor ondan sonra işlerimi yapıyorum