Berra12345 Kızlar merhaba 23 günlük bebeğim sağlık ocağı d vitamini verdi günde 3 kere fakat kaç damla vereceğimi bilmiyorum sizler kaç damla veriyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim 🙏🏻
izd Berra12345 bize de günde 1 kez 3 damla dediler lakin ben biraz araştırdım, çok iyi değerlere sahip bir d vitamini olarak çıkmadı karşıma. Bizim doktorumuz başka bir d vitamini önerdi biz onu kullanıyoruz
ekuru Berra12345 içeriğinde katkı maddesi olduğu için içeriği daha temiz ocean markasının d vitaminini öneririm
Kubrailkan Ocean önerdi doktorumuz bize. Sağlık ocağınin verdiğini kullanmadik. Bir puf şeklinde kullanıyorum damla olarak da evet günde 1 kez 3 damla 🙏🥰🥰
Berross64 Berra12345 bizimde doktorumuz sağlık ocağının verdiğini kullanmamızı istemedi. Ocean önerdi onu kullanıyorum günde 1 kere 3 damla :)
YaseminAren Berra12345 1 kere 3 damla sımdılık ayı buyudukce dozu arttırcksın dojtor soyler onu zaten
Zynpzytn Çay kaşigiyla günde 4 damla verin dedi doktor yaklaşık bir damlası kaşıkta kaliyor zaten dedi. ( Ocean kullanıyorum)
durulinaela Zynpzytn merhaba bebeğim 3,5 aylık ocean alacağım d3 400m ,600m, 1000 yazan hangisini veriyorsunuz .?
Emnedmr Berra12345 sağlık ocağının verdiğinin içeriğini araştırıp ver istersen bizde kusma yapmıştı doktoruma danistigimda baska marka onerdi oda fis fisliydi gunde bir kez bir fis