Gryffindor 9 kişiden ses alıyorlar ikisi çıkarıldı. 102.saat bu nasıl mucize♥️ ama ah ah demekten de kendimi alamıyorum 😔
Deletedmom_58 Gryffindor Gönül ister ki bütün kardeşlerimiz mucize ile kurtulsun istemekten de cekinmiycem Allahım kalbimizden geçenleri sen bilir duyar görürsün Bundan sonraki bulacağımız kardeşlerimizin hiçbirinin burnu dahi kanamadan buluruz inşallah. Her şeyi en iyi bilen sensin sana emanetler Rabbim 😥🤲
Bugleminannesi28 Gryffindor postunla alakasız olacak ama yardımcı olurmusunuz yorum yapanlardan gören olursa hataydan kalkan otobüs var mı ailem orda bir türlü bursaya getiremedim kac gündür
oglumubeklerken Gryffindor gerçekten hepsi birer mucize. Rabbım ne kadar büyük ki 102 saattir üstü incecik, ayakları çıplak insanları soğuktan donmaktan korudu 🤲 çok şükür allahim sen çok büyüksün 🤲 dün akşam 90.saatte çıkan 10 günlük bebek hele, binlerce şükür 🤲
Nur_61 Bugleminannesi28 benim ailemde orda ağrıya almaya çalışıyorum ama maalesef şuan sadece ankaraya kalkan araçlar var
bebekzeynep Bugleminannesi28 keske dün görseydim bunu dün enistem döndü ordan 1 minibüs insan getirdi 😐
Ucansupurge Gryffindor Ya yemin ederim tüylerim diken diken oldu çok mutluyum şuan 🥰 demek ki yiyecek ekmeğin alacak nefesin varsa eğer bir şekilde tutunuyorsun hayata. Allah’ıma bin şükür darısı diğer hayatta kalanlara ❤️
lceLady Gryffindor nerede? Rezidansta mi? Orada da cok canlı var deniyor. Evde cocuklar var her zaman tv acmıyorım etkilensinler diye. Sosyal medyadan takip ediyorum bende 🫤
Gryffindor lceLady Arzu apartmanı Oktay ailesi komple sağ çıktı 🤲🏻kılınç ailesi kaldı onlar da iyiymiş🤲🏻
Elisa34 Gryffindor şuan bende izliyorum çok şükür Allahım mucizeler devam edıyorum Allahım enkaz altında olan tüm vatandaşlarımıza sağsalim çıkmayı nasip etsin 🤲🤲
Zabite Gryffindor hər dəqiqəsini izləyirəm. O görüntüləri görəndə ağlamaqdan içim geçti. Bir Azərbaycanlı olaraq çox sarsilmisam ordakı hadisəyə. Rəbbim birdə qardaş ölkəmizə bu acını yaşatmasın inşeAllah 🤲🏻🤲🏻
Gryffindor Zabite Aminn canım kardeşim Amiin. Allah sizden de razı olsun. Desteğinizi hiç unutmayacağız. ♥️