lceLady Ya twitt bi video izledim. Çok var gerçide. Bu depremde hırsızlık yapan yağmalayan. Cogu içinde suriyeli afganlı deniyor.tipleride bi değişik zaten. Diz üstü dizip halktan insanlar tokat atıp vuruyor. Şimdi bi tane adamı bu sefer bizim Türk askerimiz tutmuslar yerde hem vurup hem küfür ediyor.millet canının derdinde siz hırsızlık yapıyorsunuz. küfürlü diye paylasmadım. Vuruyorlar vallahi iyi yapıyorlar 🇹🇷
Laden lceLady videolar gördüm. A101 i yağmalıyorlardı. Yemin ederim yiyecek giyecek helali hoş olsunda. Çamaşır makinesi ne bileyim televizyon almak nedir? Bildiğiniz sırtlanmış götürüyorlardı. Ayaklı sepetleri bile almışlardı
Balkizlarim lceLady şerefsiz insan her yerde her şekilde şerefsiz rabbim merhametten ayırmasın bizim gözümüz de yaş kalmadı empati kurmakta zorlanıyoruz yaptıklarına bak hırsızlığı , çalmayı , çırpmayi düşünüyor askerimiz iyi yapıyor helal olsun 🇹🇷
Elfelf475 lceLady ne güzel insanlar çocuklar enkaz altında. Dünya kötülere kalacak diye boşa demiyorlar sanırım 🤦🏻♀️
27esmer lceLady Aynen bende gördüm polis tokatlıyodu yiyecek ve temel ihtiyaç alana asla laf yok ama beyaz eşya sırtlamak nedir yani
elizabeth lceLady ben de bir video izledim bir amca marketten su almış ihtiyaç malzemesi lazım, videoyu çeken muhabire gösterdi burda 15 kişisiz aldık koyduk bu yaştan sonra hırsız oldum kızım diye ağlıyordu 🥺 adam ihtiyacı olan su için bile ağlarken ötekiler neyin derdin de.
Gryffindor Dmt-01 Günlük hayatımızda da zaten dükkanlar terk edilmiş oluyor ve insanlar sokakta kalıyor doğru
Yasemin38 lceLady Allah kahretsin bu zihniyette olan insanları😡😡insanlar ne hale gelmiş kendi boğazlarını düşünen pislikler utanmazlar
Dondurmalikahve lceLady Çaldıkları ürünler onlara hayır getirir mi acaba? Bunları yapanların sureyeli veya afgan oldukları belliydi. Adam beyaz eşya çalıyor beyaz eşya senin kafanda kırılsın. Bıktık artık.
Laden Dmt-01 şaka mı bu? Nasıl açıklama böyle Allah Allah. Günlük hayatımızda aracın kasasına poşet poşet ürün istifleyen hırsız mı varmış? Hiç izlememiş videoları demek ki. İhtiyacın olanı al çıı eyvallah da bu nedir mesela?
acabahamilemiyim Dmt-01 aynen tv buzdolsbı sırtalayıp götürmek insanlar can derdindeyken bunlar araçlarına poşet poşet ürün doldurmaları yapma değil zaten aç şu gözlerini fotoğraf lara bak bari
sarmaliklahana lceLady Kanları soyları bozuk nankörler 😡🤬 En basından beri asla acımadım asla istemedim. Kendi ülkerini terketmişler savas anında. Bizim ülkemize insanımıza mı canları yanacaktı. Bırakın ya. ⛔