Annecilikkkk Merhaba kızlar bebeğim 2 buçuk aylık geceleri sürekli ensesi be başı terliyor somra doğal olarak burnu tıkanıyor nefes alamıyor her ne kadar serum fizyolojik kullanıyorum aspiratörlede çekiyorum hiç sümük gelmiyor soğana karanfilde batırıyorum bu arada ne yapmam gerekiyor zor durumdayım ya
Annecilikkkk Sehnaz56 Ne yapmamız gerekiyor acaba çünki gittikçe çoğalıyor peteklerin üzerine bi kaba suda koydum hasta olmasından biraz korkuyorum
Sehnaz56 Annecilikkkk inanın bende hasta olmasından korkuyorum ama başı terliyor genel olarak vücudunda çok bir ter olmuyor serum fizyolojik yapmaya çalışıyorum onuda tam yapamıyorum ama be olacak bende bilmiyorum hatta sanırım burnu tıkalı olduğu içinde benzinden ses çıkarıyor
Annecilikkkk Sehnaz56 zaten meme reddi yaşıyoruz zar zor tutturuyorım burnu tıkandığı için artık hiç almak istemiyor uykusundan da uyandırıyor
Sehnaz56 Annecilikkkk ya benim kızımda mememi tutamıyor sinirleniyor acaba bu yüzden mi sadece ucunu alıyor hep yara bere içinde oldu göğsün
Annecilikkkk Sehnaz56 Bizim kırk çıktığından beri zorla emziriyorum hoplatıyorum eee yapıyorum anca öyle tutuyor oda en fazla 5 dk emiyor olabilir burun tıkanıklığı meme reddi sebeplerine giriyor
Annecilikkkk Sehnaz56 her iki burun deliğine 2 veya 3 kez damlatıyorum elimle burnunu sıkıyorum zaten açılıyor sonra aspiratörle çekiliyorum işin garibi sümük gelmiyor yok yani bu arada aspiratörle sürekli çekmiyorum doktorumuz önermemeişti ama ben mecbur kaldım
Ebruca_48 Odanın nemini ayarlamaniz gerek bizim doktorumuz oda ısısı 21-22 derece nem oranı 40-50 arası olması gerek dedi. Buhar makinası almanızı öneririm biz çok memnun kaldık yoksa burun tikanikligi geçmiyor büyükler içinde gerekli olan bişey
Annecilikkkk Ebruca_48 Evet onunda araştırıyorum hangisi iyi gelir diye sizin kullandığınız hangi marka işe yarıyorsa onu alırız
seraparslan89 Merhaba, Odanızın peteğini kapatın diğer yerler yanıyorsa yetecektir. Oda ve nem sıcaklığını gösteren termometre alın ki takip etme şansınız olsun. Bebekler bizlere göre daha az üşüyor. Yüzünden değil de göğüs ve sırtından sıcaklığını kontrol edin.