Hamzaninannesi1411 Kızlar hisseden oldu mu. Uykudan sıçrayarak uyandım . 4.0 şiddetinde olmuş Allahım kafayı yiyecem
Rumeysilam Hamzaninannesi1411 Vıy şok içindeyim kanepede oturmuş Kuran ezberi yapıyordum. Asla hissetmedim. 😟
Seda23Yusuf Hamzaninannesi1411 evet olmuş oğlumu emziriyodum kuş cirpininca anladım hissetmedim kayınvalidegildryim evde olsam hissederdim belki rabbim beterinden korusun
Hamzaninannesi1411 Merov 04:56 yazıyor internette saat 5te olmuş bende hissettim sıçrayarak uyandım off allahım çok kötüydü
Hamzaninannesi1411 Merov meramdayım . Bebeğim çok huzursuzdu uyumadı emzirdm koydum tam uykuya dalacaktım zangır zangır etti googleye sordum bu şekilde çıktı. Kayınvalidem de hissetmemiş
DenizSayerr Hamzaninannesi1411 kaç sanşye sürdü acaba ve konya güvenilir diyor aslında risk haritası vs ama
Hamzaninannesi1411 DenizSayerr canım bi anda oldu 5 saniye anca sıçrayarak uyandım. Eşim de diyor artçı sarsıntı normal diye ama yok Allahın gücü kudreti heryeri yıkmaya değer kendimize çok güvenmemeliyiz çok korkuyorum
DenizSayerr Hamzaninannesi1411 bende çok korkuyorum ülkeme noldu bi anda anlamıyorum her yer sanki deprem bölgesi oysa konya riskli değildi ankara değildi anlamadım ya
Rumeysilam Hamzaninannesi1411 Yok Estağfirullah ne hayali olmuştur tabi. Uyanık olup hissetmememe şaşırdım sadece
Hamzaninannesi1411 Seda23Yusuf amin canım inşallah . O kadar korkuyorum ki uyuyamiyorum bu korkuyla nasıl yaşanır hiç bilmiyorum
Seda23Yusuf Hamzaninannesi1411 4gun ki olaninhece hissetik çok etkilendik aklım gitti bu ssabahkini hissetmedim ama anladim kuş cirpininca zaten uyku yok günlerdir nerde oturuyosunuz
Hamzaninannesi1411 DenizSayerr evet canım riskli değil eşim de diyor artçı sarsıntı normal diyor ama asla tatmin olmuyorum çok korkunç.
DenizSayerr Hamzaninannesi1411 maralta olanda sizde sallandınız mı ben bitliste oturuyorum eşimin işi nedenşyle beşik gibiydi
Hamzaninannesi1411 DenizSayerr çok geçmiş olsun canım hepimize . Evet hissettim 1.olanı değil tekrar 7.6 şiddetinde oldu ya onu hissettik kapılar titredi resmen bebeğimi kucakladığım gibi yöneldim kapıya dizlerimin bağı çözülüyor nasıl bi korku bu yarabbi sen bizleri bağışla
tuval Geçmiş olsun artçılar hiç bitmiyor diyorlar. İstanbuldayım elimiz yüreğimizde hangi birime üzüleceğimizi şaşırdık Allah yardımcıları olsun. Dua edin sürekli dua ediyorum bu ara tekrar yıkıcı deprem olmasın işte o zaman biteriz
Hamzaninannesi1411 tuval aynen canım bidaha olmasın inşallah. Benimde elim yüreğimde. Zaten panik atak biriydim daha beter oldum
DenizSayerr Hamzaninannesi1411 ah annelik ne kadar zor bende o an bebeğim yanımda uyuyordu hemen eşime deprem oluyor diyip kızımı kucağıma aldım ve emzirmeye başladım rabbim hepimizi dediğin gibi beterinden korusun inşallah 🤲🏻🤲🏻
tuval Hamzaninannesi1411 korkmayın ama maalesef deprem ülkesiyiz ve yıkıcı depremler hep olacak ülkemizde üzgünüm ama bu böyle :(( fay hatlarımız aktif ve evlerimiz sağlam değil. Deprem anında kaçmayın lütfen sakin kalmayı öğrenin o an kal geliyor banada yerimden kımıldayamıyorum. Koltuk kenarına çocuğunuzla yatın. Düşün düşün uyuyamıyorum bende nasıl korunur nasıl çocuğumu korurum diye kafayı yiyeceğim. İstanbul’da artık bizleri bulmanız çok zor