Deletedmom322 Arkadaşlar bebeğim 2 ay 26 günlük. El tırnakları çok çabuk uzuyo sürekli kesiyoruz ama ayak tırnaklarını doğduğundan beri sadece 1 kere kestik, normal mi bu uzamıyo mu acaba ya da uzuyo çorabın içinde kırılıyor mu ki
Merve1507 Deletedmom322 evet canım normal benim bebeğim de 3 aylık daha ayak tırnaklarını hiç kesmedim çünkü uzamıyor 🤦♀️ ama el tırnaklarını haftada bir kesiyorum çok çabuk uzuyor sizinki gibi
Mubosunannesi Deletedmom322 ben ayak tırnaklarını 2buçuk 3 aylıkken falan kestim ilk. Uzamıyo diye bakmıyodum bi baktım ikinci parmakların tırnağı dönmüş ete batıyo işte o zaman kestim 🤭
Tosbigim Deletedmom322 canım bizdede öyledir ya hani.. ben mesela elimin tırnağını her hafta keserim çabuk uzar. Ama ayağımınki 3 haftayı falan buluyor çok yavaş uzar..bebeklerde aynı
Sedanuraydnata Deletedmom322 normal canım 5 6 aylık olunca geçiyor merak etme 🥰 derisi hassas olduğu için batıyor 💙
Deletedmom322 Merve1507 teşekkür ederim rahatladım biraz. Her alt değiştirmede çocuğun tırnaklarına bakıyorum uzamış mı diye 😂 bişi mi vr da uzamıyo diye düşünüp duruyodum
Merve1507 Deletedmom322 ayak tırnakları el tırnaklarına göre daha geç uzar zaten kafanıza takmayın normaldir 🤗
Deletedmom322 Merve1507 ya evet öyleymiş ama bebek olunca bi de ilk bi de yalnızım yardım edecek kimsem yok her şeyi daha çok düşünüyorum. Acabaa böyle mi acabaa şöyle mi acabaa acabaa.. Diye diye geçiyo 😊
Merve1705 Deletedmom322 el tırnaklarını 4 5 günde bir kesiyorum Ayak tırnaklarını hiç kesmedim sadece o minik tombul parmağı törpülüyorum uykusunda 😊
Deletedmom322 Merve1705 nasıl güzeller dimi yaa, her gün şükrediyorum. O bi tanecik parmağı için ölürüm 😊