MerveFerhat Arkadaşlar merhaba 3 aylık oğlum 10 gündür ishal doktora götürdük ama herhangi bişeyi yok dedi ateş ve kusma da maflor ve leflor ilaç kullandık geçmedi en son ishal için mama aldık ama hala aynı ne yapabilirim ??
Balannesi MerveFerhat Mama hangisini kullandınız bizimde 1 aya yakın süren ishalimiz vardı. Bebelac lf kullandık bi kere de maflor ekleyerek 3. Gün tamamen kesildi
Ertugrulunannesi ishalden kastınız birgunde 4-5 defa kakalı bez degistiriyomusunuz yoksa kakası cıvk diyemi ishal dyosunuz
MerveFerhat Ertugrulunannesi her mamadan sonra günde en az 6-7 defa kakasını yapıyo ve sulu şekilde mamasını değiştirdik acaba ondan mı diye ama geçmedi hala
Ertugrulunannesi MerveFerhat mamadan oldugunu sanmyorum ya ishal ypan mama duymadm hc smdiye kdar genelde kabzlk sorunu oluyo mamada
MerveFerhat İshal olduğu için özel ishal maması aldık ama oda etki etmedi hala geçmedi de nasıl düzelecek bu durum bilmiyorum
Gozde Benim bebeğimde 4 ay öyleydi hiçbir şekilde durduramadık çok ishal maması denedik o yüzden kilo alımı az oldu geri de kaldı bebevita diye bi mama aldık o düzeltti şuan 7 aylığız 1 haftadır yine başladı dişten diyorlar ama bilemiyorum