Selim132402 Sevgili anneler bebeğim 2.5 aylık. Ama hala başında konak var. Nasıl geçer yada kendiliğinden geçiyorsa ne zaman geçer 🙄
Tuba Selim132402 8,5 aylik oldu hala azar azar var. Zeytinyagi, bebek yagi veya badem yagi sürüü bi kac saat bekletip öyle yikayabilirsin demislerdi ama hala yapmadim🙈
Cansua Selim132402 benim bebegimdede vardi 4-5 aylikken. Zeytinyagi falan kar etmemisti. Mustelanin konak icin losyonunu almistim , Bir de babenin cradle crap sampuaniyla yikayinca kisa surede gecmisti
Duygusalbiranne Selim132402 kesinlikle kemik tarak banyodan sonra ıslakken tarıyordum kafasını hemen geçti
Grkemyktas Selim132402 zeytinyağı karbonat karıştır kafasına sür beklet banyoda inçe tarakla hafif geriye tara yıka çıkıyor hepsi
Selim132402 Duygusalbiranne acıtmaz değil mi. 2.5 aylıkya daha :/ bebekler için olanını almıştım. Sert geldi uçları. Bastırmadan yapsamda acır mı yinede kafası acaba
Duygusalbiranne Selim132402 bende o kadarlıkken yapmıştım hafif yapıyoraunuz zaten ıslak olduğu için çıkıyor
Seybito Mustelanın konak için olan şampuanını tavsiye ediyorum kesinlikle biz de bir daha hiç olmadı 🤗
Selim132402 Seybito konak için ayrı bir şampuanı mı var acaba. Ben şampuan olarak mustela kullanıyorum doğduğu günden beri ama
[silindi] Kesinlikle zeytinyağı surup bekletip ince dişli tarak ile ters yone yumusakca taramak, ve mustela sampuan ben bu sekilde konaktan kurtarmistim oglumu. Kullandigimiz şampuanlar cok etkili konakta, ve bol durulama 👍
Selim132402 [silindi] peki kaç dakika bekletiyim banyodan önce. Aşı olduk.3 gün bekledim. Bugün banyo yaptırırım.
Erencinarinannesi Selim132402 mustela Konak önleyici köpük şampuan kullan ben onu kullanıyorum hiç olmadı 3 ay 10 günlüğüz
[silindi] Selim132402 yarim saat yeterli olur yumusamasina banyo yaptirdiginiz gunler tekrar edin bunu tamamen kaybolana kadar.
Uckisilikask Selim132402 benimkide 2 ay 10 günlük zeytinyağı kremler sampuanlae sürdüm ise yaramadi dun zeytinyağı ve şampuan surup on bes dkka beklettim ipince tarakla hafifce taradim pul gibi döküldü🥰
Sarenil Selim132402 merhaba kıl taraklar varya bebeğinizi yıkarken geriye doğru tarayın doktorum iki yaşına kadar ola bilir dedi