AUK Bebeğim meme reddi oldu üstüne de babam hastanede yatıyor 1 aydır . Sütüm kesilmek üzere arttırmak için her şeyi deniyorum arttıramadım ne yapabilirim
Eda88 AUK arkadaşım kalıp tahin helva oluyor ondan ye demisti meyve suyu sivi tukenmelisin birde stres yapma uyku düzenin olsun yarim saat kadar dahi olsa uyku da artiriyor aklima bunlar geldi daha vardır mutlaka
Selma-gkt AUK bol bol sağım yapın. Ayrıca su için bolca. Uykuya da dikkat edin,stres yapmayın yeterli bunlar.
01012023 AUK bebeğim doğduğunda inanılmaz sütüm vardı kızımı emzirirdim diğer göğüsümden süt akardı. Bebeğim 27 günlükken kuveze girdi ve benim üzüntüden sütüm azaldı mecburi mama veriyordum sonra benim bi tanıdığım bana bi damla verdi onu kullandım benim sütüm eski haline döndü ben bide rezene çayı içiyorum aktardan aldım onla birlikte sütüm çoğaldı şuan benim kullandığım damlayı doğum yapmış fenomenlerde kullanıyor ve herkede öneriyor adını söylüyorum bestlak damla
Ruzgarmommy AUK öncelik psikoloji ne kadar yok azalıyor bitiyor derseniz kesinlikle başınıza gelecektir o yüzden önceliğiniz psikolojinizi sütünüzün fazla olduğuna yorun sonra bol bol su tüketin her emzirme sonrası mutlaka bir büyük bardak su için süt kalitesini arttırmak istiyorsanız da kuru yemişleri ve kuru meyveleri bulduğunuz her an ağzınıza atın ben yulaf ezmesi de yapıp yiyordum o da iyi geliyor ve arttırıyor sonra tahin tüketin rezene çayı için ama öncelik psikoloji dediğim gibi meme reddinizi de sakin kalarak çözebilirsiniz bebeğiniz hafif uykuluyken yayda ayakta dolanarak bir nebze de olsa işinize yarar babanıza sa çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsınız su günlerinizi dualarım sizinle 😔🫶🏻
AUK 01012023 doğum yaptığım gün damlayı zaten hastaneden aldırdılar onu kullanmıştım bir şişe de şimdi 3 aylık oğlum yine kullanabilir miyim ki
Melisaayy Merhaba sütünüzün kesildiğine emin misiniz? Benimde bebeğim 3 aylık olduğunda sütüm kesiliyor sanıp endişelenmiştim ama doktorum bu dönemde olgun süt gelmeye başlayacağı için memede dolgunluk hissinin azalacağını endişe etmemem gerektiğini söylemişti çoğu kadın bu dönemde aynı endişeye kapılıyormuş ek olarak yine bu dönem etrafa ilgileri arttığı için memede kalmakta güçlük çekiyorlar evin bir noktasını belirleyerek hep aynı yerde emzirmeye çalışabilirsiniz (bana doktorum bu şekilde tavsiye vermişti)
Serifenury AUK### bebeği koltuk altı pozisyonunda emzirin. Her emzirme sonrası 15 dk sağım yapın. Gece 1-5 arası power pump yapın. Bol dereotu, tahin, su. Bestlak damla öneririm çok faydasını gördüm. Bir emzirme danışmanıyla çalışsanız aynılarını söyleyecektir