Asya-Ada 45 günlük bebeğim en son 2 gün önce kaka yaptı. Ikınıyor kızarıyor ayaklarını çekiyor arada gaz çıkarıyor sürekli emmek istiyor emince hep kusuyor. Gazdan mı emmek istiyor açmı kalıyor anlamıyorum. Aç olsa kusar mı ki ?
Meraklimama Asya-Ada gazdan canım doktorum bana karnına ısıtıp havlu köy yada havlunun üstünden saç kurutma makinesi ile ısıt hem sesi sakinleştirir. Hem iyi gelir demişti gazını elinden geldiğince gazını cikrtmaya çalış .
rege2105 Asya-Ada bebeğim 22 günlük aynı sorun bende de var . Gaz için şurup kullanıyoruz iyi geldi ama hala gazı var . Ikınırken kıpkırmızı oluyor gazı çıkıyor ama rahatlamıyor yine de. Sürekli memede olmak istiyor. Ne zaman düzelir bilmiyorum
Ferda- Hllalmdg ben vermeyince kıyamet kopuyordu siz yapabilirseniz güzel olur . Evet sık emmek de gaza sebep oluyor arayı uzun tutmak gazı azaltıyor. Bazen o ayda kendini iyi hissetmek için de istiyor bebekler ben her istediğinde vermiştim
Asya-Ada Tabiki 2 saatte bir vermek lazım ama görseniz nasış ağlamak hiç bir şekilde susmuyor sesi kısıldı ağlamaktan
Hllalmdg Asya-Ada evet canım tahmin ederim, ilk bebeğim benim aklım da kesmedi ilk başlarda ağladıkça verdirdiler, catliyordu çocuk
Hllalmdg Ferda- yok canım ya inan bilgilenme amaçlı sordum, yoksa pype yapabiliyorum diye değil, benimki de aynıydı şimdi emzikle oyalıyorum
Busrgok 30 günlük bebeğim kafayı yicem artık 10 dk uyuyo yatırıyorum geri kalkiyo biogai kullanıyorum zingoyla birlkte ama yok gecmiyo emmek istiyo her dk beni emzik olarak kullaniyo 😀 emzik naptysam tutmiyo