ikizlerinannesi Kızlar 25 günlük tek yumurta ikizlerim var gaz sorunumuz hat safada gaz ilaci dahi kullanmamiza rağmen gaz sancisi yüzünden cocuklarım uyku dahi uyuyamiyo bi önerisi olan varmı 😣😣
Berraginannesipinar ikizlerinannesi canım ben 2 gündür 1 çay kaşığı rezane veriyorum çok şükür rahatlıyo belki biliyosundur
Kbrbilgir ikizlerinannesi bizde çok şükür zincoyla rahatladık ama degısebilir herkeste aynı sonuç vermiyor malesef sab kullanıyoduk bizde işe yaramadı baskalarına yaramış mesela
kubraztrk ikizlerinannesi ben rezene verdim valla😒😒18 günlüktü bebegim kıpkırmızı oluyordu içim gidiordu çok şükür duzeldik galiba
Mrymrn ikizlerinannesi https://youtu.be/epyy9dpg5ss ikizlerine bu sesi dinlet sakinlesebilirler bn çok faydasını gördüm anne karnı sesi
Ertugrulunannesi biagania gaz damlası tavsiye ederim birde kucagnza oturur pozisyonda alıp hafifden sallayn bacaklarnı sıkmayn sadece alttan destekleyin instagramda ebeaysee var onun profilinde nasl yapldgnn videosu var bakıp uygulamanzı tavsiye ederm
Berraginannesipinar ikizlerinannesi aktarlardan tohum gaz için demeniz yeterli büyük kupa fincanına 1 tatlı kaşığı at 15 dakika kadar demlensin ağzı kapalı 1 çay kaşığı bebeklere kalanını sen iç rahatlatıp uyutma özelliğine var
AliyeAsel ikizlerinannesi nane yada kimyon çayı canım demleyip iki çay kaşığı verebilirsin bebeklere zinco kullanıyorum gaz damlası olarakta memnunum