Selin3561 Kızlar günlerdir geçmeyen bogaz ağrım kızarıklık gıcık yapma balgam genız akıntım var ? Ve baya üşütüyorum yapar mı normal mi??
Kalpsizim33 Selin3561 tonsilit olabilir doktora gidin isterseniz yada doğal atlatabilirim derseniz ıhlamur Zencefil bal Kekik Nane limon olabildiğince bitki çayları iyi geliyor
Berilsmom13 Selin3561 boğaz ağrısı yutkunma güçlüğü üşüme ateş. Benim Kısa sürdü sürekli bal zencefil limon üçlüsünü yedim
Selin3561 Berilsmom13 ateş harıc hepsi var üşüyorum ağrı var yanıyo gıbı kulağıma vuruyor bazen ağrısı Antıbıyotık bitti banamışım demedi ya da tekrarlıyor sürekli anlamadım neden geçmiyor
Berilsmom13 Selin3561 he evet bide sağ kulağıma ağrı yapmıştı ben hastaneye gittim doktor direk serum taktı emzirdiğini söyleyince ant. Verdi ama geçmezse kullan demişti kullanmadım ben
Berilsmom13 Selin3561 bende ilk baş ağrısı yaptı sonraüşümeye başladım ateş yaptı arkasından boğaz gitti hemen ertesi gün acile gittim serum taktırdım kendime geldim bence serum iste
Selin3561 Berilsmom13 bende de bas ağrısı da var bogazlarımdan kulaklarıma bı alev cıkıyor gıbı oluyor bogaz enf salgını var demışlerdı ama geçmedi bır türlü
Selin3561 Kalpsizim33 sabah gıttım doktora aşırı bı kızarıklık yok dedi genız akıntısı oluyordur dedi ve gargara verdi sadece