Nisaaabbk Sütünuzu nasıl sağıp nasıl saklıyorsunuz ,tecrübelerinizi paylasir misiniz ? İşe baslarken sütümü sahip bebeğime vermeyi düşünüyorum da nasıl yapabilirim benim için nasıl kolay olur ??
Asyaveannesi04 Nisaaabbk sağıp süt poşetlerine koyup üzerine tarih ve kaç cc sağdığımı yazdım hep buzluğa hemen atmadım ilk buzdolanına koydum birkaç saat sonra buzluğa koydum çünkü sağdığımız süt ılık oluyor direk buzluğa atınca demirimsi bir tat oluyor
Eloscan Nisaaabbk yukardakilere ek olarak önceden stok yapın en az 7-8 poşet sütünüz olsun buzlukta. Bir de şimdiden başlayın ara sıra biberonla vermeye.
Mylittlepearl Nisaaabbk 4 aylıkken yarım gün çalışmaya başladım. Önceden çok sağma imkanım olmadı benim bir kaç poşet anca atabildim buzluğa. İşe başlayınca 3 posta sağdım 60-120 arası çıkıyordu doluluğuna göre. hepsini dolaba atıyordum çünkü aynı sıcaklıkta karıştırmak gerekiyor. Verirken 90 ml olarak 3 postada verdiler kızıma. Hafta sonuda sağdıklarımı da yedek olarak buzluğa attım sağamadığımda ordan verdiler.