Oaey24 Bebeğim üç buçuk aylık sürekli elini emiyor uyumuyor Doymuyor mu acaba emiyorda emdikten sonra kusuyor hatta biraz ama böyle sürekli elini emmesi doymuyor mu acaba diye düşündürmeye basladı
Gunes789 Oaey24 üç aylık bebekler ellerini emmek ister ellerini keşfediyorya o yüzden. Açlıkla alakası yok
Oaey24 Deletedmom_39 Değiştiriyorum canım her gün kakasınıda yapıyor ama elini emiyordediğim herkes doymuyor mu diyo bmde artık doymuyor mu diye düşünneye basladım
Ktyfts Oaey24 etraftakiler hep boş konuşuyor bende dinleyip hep fazla mama verdim kusup duruyordu. Biliyorum ellerini keşfettiğini ama etraftakiler öyle diyince içime kurt düşmüştü artık dinlemiyorum
Gunes789 Oaey24 sen boşver etraftakileri kusuyor bile diyorsun fazla da geliyor olabilir. ellerini emsin önemli değil aç olan bebek ağlıyor zaten canm
Oaey24 Ktyfts aynen bende öyle ellerini kesfettiğini biliyorum ama herkes aynı seyi söyleyince insanın aklına sokuyorlar sadece anne sütü alıyor bebeğim doymuyordur artık mamada ver diyorlar ellerini emiyor ac diyorlar
Ktyfts Oaey24 sakın emiyorsa verme . Benim bebeğim emmedi yoğun bakımda kaldı mamaya alıştı çok denedim sadece 1 ay emdi bıraktı. Anne sütü kadar güzel birşey yok