muni Fazla anne sütü olan var mı İstanbul da parasıyla alıp bebeğime vereceğim parasıylada depremdeki bebeklere bez alalım mama alalım
oglumubeklerken muni canım, depremzede bebeklere bez almak mama almak fikrin harika tabi ki ama anne sutü satin alıp bebegine içirdiginde bebeğinin bir süt kardeşi olacak ve dinen yükümlülükleri çok fazla iyice araştırılması gereken bir konu bence.
Whatornot muni benim anne sütüm fazla ama süt bebeğim var ona veriyorum sadece para ile yapılması konusunda yorum yapmak istiyorum. Anne sütünü para ile satmayın, para ile de satın almayın. Anne sütü kutsal bir gıda maddiyat ile karşılığı olmamalı
Azra41 muni keşke yakın olsaydık. Buzlugumda vardı aslında ama maalesef 🥹🥺 tabiki parayla asla bişey yapmam dua yeterdi ..
LaMamaDellaCicala muni neden başkasının sütü formul mama verebilirsiniz madem parqyla satın almak istiyorsunuz hani durumunuz yok mama yediremiyorsunuz desem oda yok yinede kendi karariniz ama hastalik vs var.
muni oglumubeklerken tabii ki zaten karşı tarafla tanışıp süt annesi ve süt kardeşi Olsun gelip gidelim tanışalım maksatım
muni Whatornot para için değil karşı taraf içi rahat etsin en azından o paraya deprem zede bebekler faydalansın karşı taraf mutlu olsun diye aslında para ile satılmak değil amacım çünkü o kadar çok anne varki sütünü bağış yapmak isteyen ama kabul edilmeyen en azından kabul edilmeyenler bu şekilde yardım yapsınlar diye
melekmasal Ben kendi bebeğimi 1 gün emziremedim hepatit taşıyıcı olduğum için aşısının yapılmasını bekledik ve yoildiktan sonra emzirdim kimsenin sütünü vermeyin taşıyıcı bulaşıcı hastalık anne sütünden de geçiyor 🤚
muni LaMamaDellaCicala mama veriyorum şu an zaten aslında sütüm vardı emmeyince azaldı meme reddi yaşadık
LaMamaDellaCicala muni sen baskasinin sutune cok guvenme ben doni boyutunu bilmem ama sut annelik dpgru birsey değilmiş heleki bu cagda
Ozlem2904 muni bebeğinize mama vermenjz çok daha doğru. Dini boyutu geçtim artık ama işin içine para girince hastalığı olup soyleyem3y3n annelerde olabilir. Bu is ticarete asla dokulmemeli asla