hazo Arkadaşlar bebeğim 3 aylık ve aşırı oturmak istiyor ben de ona bebek oturma minderi almak istiyorum. Kullanıpta memnun kaldığınız bi marka var mı tavsiye etseniz? https://www.google.com.tr/search?q=bebeklere+oturma+minderi&client=safari&channel=iphone_bm&prmd=sivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjl_9mH4ZjlAhWBw4sKHZMhC8MQ_AUoAnoECA8QAg&biw=375&bih=553#imgrc=PJ7Toqtoepk_zM Birde bu ürün nasıl kullandınız mı ? Küçük bi bebek olduğu için oğlum klasik bebeyatmazların içinde yamulur diye düşünüyorum, şöyle kullanışlı bir şey önerir misiniz?
esrateke hazo bebeğin daha çok küçük, benim kızımda istiyor ama doktorum kesinlikle orturtmamı söyle çünkü çocuk ne yaptığını bilmiyor istemsizce böyle yaptığını söyledi. Bebeğim 6 aylık daha yeni yeni oturtmaya başladım ondan bile korkuyorum nolur nolmaz diye🤦🏽♀️
Damlas hazo şuan çoook erken. Oturmak istiyorsa kucağında destekli oturt canım. Zaman çok hızlı geçiyor, sonrasında kullanırsın. Ben de 1.5 aydır bekliyorum, şuan 4.5 aylık. ☺️Kucakta öne doğru arada bir oturmak istediğinde oturuyor
Farahzeynep hazo 3 aylık olduğu için kendinizi kısa kısa oturttun ben öyle yaptım, 3 ay itibari ile oturabilirler eğer bebek istiyorsa. 4 ayda o minderi alabilirsiniz. 5.5 aylıkken kızım desteksiz oturmaya başladı, her bebeğin gelişimi farklı.
Farahzeynep esrateke yoo gayet biliyorlar, 3 aylık bebek eğer oturmaya hazırsa oturttuğunuzda gülücük saçar, benim kızım öyleydi, rahatsız olduğunda da kendini aşağı iterdi. 6 aylık rahat desteksiz oturuyor.